ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΑ ΣΤΑ Κ.Ξ.Γ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΟΛΙΤΣΑ

kolitsaΤα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Αλεξάνδρα Κολίτσα στον Τύρναβο σας δίνουν φέτος τη δυνατότητα να μάθετε Γαλλικά με τον πλέον σωστό τρόπο από ένα άριστο επιτελείο εκπαιδευτικών που χρησιμοποιούν τις πλέον σύγχρονες μεθόδους.

Τα Κ.Ξ.Γ. Αλεξάνδρας Κολίτσα σας εξηγούν και τους λόγους για τους οποίους πρέπει να μάθετε Γαλλικά:

Η Γαλλική γλώσσα μιλιέται από περισσότερους από 220 εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο. Ταυτόχρονα, είναι η επίσημη γλώσσα σε 32 χώρες σε 5 ηπείρους, η δεύτερη γλώσσα σε διδασκαλία στον κόσμο και η τρίτη γλώσσα που χρησιμοποιείται στο Wikipedia. Μαζί με τα αγγλικά και τα γερμανικά, είναι η επίσημη γλώσσα εργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στις τρεις έδρες της : Βρυξέλλες, Λουξεμβούργο και Στρασβούργο.

Τα γαλλικά είναι παράλληλα, μια από τις έξι γλώσσες εργασίας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, μια από τις δύο γλώσσες της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και μια από τις επίσημες γλώσσες της Αφρικανικής Ένωσης. Ο αριθμός όσων μαθαίνουν γαλλικά αυξήθηκε κατά 2% ετησίως από το 2007 ως το 2010, παρά την πτώση που σημειώθηκε στην Ευρώπη*.

* Από την Έκθεση για την γαλλική γλώσσα στον κόσμο το 2010, που δημοσιεύθηκε από τον Διεθνή Οργανισμό Γαλλοφωνίας (ΔΟΓ).

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com