ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 33

skitsoΤι γίνεται ορέ ακροατή μου με τον ΕΝΦΙΑ? Τον «μαγείρεψαν» για πάνω από ένα χρόνο για να μας τον «σερβίρουν» και να μην … τρώγεται με τίποτα?

Από κει και πέρα βέβαια το «πιάτο» είναι γνωστό και … ξαναζεσταμένο, με τις σωστές δόσεις μπάχαλου πάντα!  Ακολούθησε λοιπόν  απόσυρση του νόμου για να τον επαναφέρουν υποτίθεται βελτιωμένο και φυσικά  μειωμένο.

Και κει που έστω κάποιοι το χάρηκαν με τις μειώσεις, τώρα μειώνουν τις μειώσεις!!!

AveΙονέσκο, οι φορολογούμενοι της Μπανανίας  σε χαιρετούν. Του γιατρού σας λέω οι άνθρωποι (οι άλλοι όχι ο Χαρδούβελης, αυτός δεν ήξερε!!!).

Τι να πει κανείς? Έχετε επιχειρήσει να παίξετε τον «παπά» στο Μοναστηράκι? Ένα τέτοιο πράγμα. Άμα βγεις κερδισμένος να μου γράψεις!

Και άντε να τρέχουμε εμείς στα δικαστήρια να βρούμε το δίκιο μας ποιος ξέρει πότε την ώρα που η κ. Καραμανλή στέλνει για… σεξ το Χαρδούβελη, στο πλαίσιο μιας «ωραίας ατμόσφαιρας» στην Κ.Ο της ΝΔ.

Να μου το θυμηθείτε κ.Άννα μας, εδώ δεν έμεινε μαντρί αφορολόγητο, τούτοι εδώ με τη φόρα που έχουν πάρει στο τέλος θα φορολογήσουν και τους… κεραμιδόγατους!

Και γιατί όχι, δεν κατάλαβα? Δεν αποτελεί τεκμήριο η λέξη «κεραμίδι»?

Και επειδή καμιά ιδιαίτερη σκασίλα για το πολιτικό σας μέλλον δεν την τραβάμε (εν αντιθέσει με την αφεντιά σας…) , αλήθεια τι ψηφίσατε στην περίπτωση του ΕΝΦΙΑ και τα βάζετε τώρα με το Γκίκα?

Και για να μην βιαστείτε να με χαρακτηρίσετε ως κακοπροαίρετη σας έχω και πρόταση. Φορολογούν που φορολογούν μέχρι και τα ακατοίκητα, γιατί δεν κάνουν το ίδιο με τους «ακατοίκητους» που μας κυβερνούν να το λύσουμε το θεματάκι?

Η εκπομπή αδυνατώντας για περαιτέρω ανάλυση γυρίζει 14 χρόνια πίσω. Ακούμε ΧΑΜΕΝΟ ΡΟΥΧΟ, με τη φωνή του Σωκράτη Μάλαμα,σε μουσική δική του και στίχους Θανάση Παπακωνσταντίνου, από το δίσκο του Σωκράτη Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΚΙ  Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ.

Καλά ξεμπερδέματα…

Υ.Γ.ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟ… Αν ξαναδώ διαφήμιση για τη συναυλία της lady-Gaga ή του παιχνιδομάγαζου συνοδεία της … αναστατωμένης  Στανίση θα πάρω τα βουνά. Το ξέρω άσχετο,  αλλά κάπως έπρεπε να εκτονωθώ!!!

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ