ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

KNE1Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου ξεκίνησε την Παρασκευή το 40ό Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» στη Λάρισα. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται σήμερα με ομιλία από την Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ, στη κεντρική σκηνή, έγινε η συζήτηση με θέμα «Στους καιρούς των αποφάσεων και η τέχνη πρέπει να αποφασίσει» με εισηγητή τον ηθοποιό Κώστα Καζάκο. (Δείτε απόσπασμα ΕΔΩ)

Ακολούθησε η θεατρική παράσταση «Αναμνήσεις για τον Ε. Τέλμαν» της Ίρμα Τέλμαν από τη θεατρική και μουσική ομάδα της ΚΝΕ. (Δείτε απόσπασμα ΕΔΩ)

Έπειτα έγινε συναυλία με τους «Koza Mostra».

KNE2Στη λαϊκή σκηνή πραγματοποιήθηκε παραδοσιακό γλέντι με τους: Σαρακατσάνος Μάριος (λαούτο – φωνή), Μπαλογιάννης Βασίλης (κλαρίνο), Μπαλογιάννης Κώστας (ακορντεόν), Σαραντινός Βασίλη (κρουστά – φωνή), Γάλλος Βασίλης (βιολί), Γάλλος Νίκος (μπουζούκι – φωνή). Συμμετείχε το χορευτικό από τον «Εξωραϊστικό Σύλλογο Πουρναρίου» και χορευτικά της Λάρισας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Σαββάτου – Έναρξη εκδηλώσεων στις 20.00

Κεντρική Σκηνή

Αφιέρωμα: «40 χρόνια Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή», με τη συμμετοχή μουσικών και ερμηνευτών από τη Λάρισα

Στις 21.30 πολιτική ομιλία από την Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Συναυλία με τους «Hot Rats»

Συναυλία με τον Πάνο Μουζουράκη

Λαϊκή σκηνή

KNE3Λαϊκό – ρεμπέτικο γλέντι, με τους: Φώτης Παπανικολάου (κιθάρα – φωνή), Γσυναυλία συναυλίαιάννης Σωτήρης (μπουζόυκι), Μένη Στεργιούλα (φωνή), Νατάσσα Στεργιούλα (κρουστά)

Παιδότοπος

Πειράματα

Αφήγηση παραμυθιού

Παιδική Παράσταση της ΚΝΕ: «Λιχουδοχώρα» της Τ. Καζαντζίδου

Μαθητικό στέκι

Παρουσίαση δρώμενου από μαθητές: «Οι τράπεζες μας διώχνουν από τα σπίτια μας… Η τράπεζα θεμάτων μας διώχνει από τα σχολεία!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ