ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΝΙΚΗ 2 -1 Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

ΤΥΡΝΑΒΟΣΤη φοβερή ανατροπή έκανε στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Τυρνάβου που στο παιχνίδι με τον Πιερικό βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 35 λεπτό του αγώνα μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μάρκοβιτς. Το πέναλτι κέρδισε ο Μυστακίδης που ανατράπηκε από τον Σολφερίνο.

Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Αγγελου Διγκόζη πίεζαν επιζητώντας την ισοφάριση που όμως δεν ερχόταν.

Οι κυανέρυθροι έδειξαν τα δόντια τους στο 62 όταν σε σέντρα του Μιλουτίνοβιτς ο Τσούκαλος έπιασε κεφαλιά που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Η ομάδα του Τυρνάβου συνέχιζε να πιέζει προσέχοντας και την άμυνα και έτσι στο 75 λεπτό ύστερα από σέντρα του Χαλουλού, ο Σολφερίνο έπιασε δυνατή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπατολίκα, κάνοντας το 1 – 1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Ο Τύρναβος έφτασε και στο 85 κοντά σε ένα ακόμη γκολ με το Ζυγκερίδη αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Πιερικού.

Ότι δεν πέτυχε στο 85 ο Ζυγκερίδης το πέτυχε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσούκαλος ο οποίος δέχθηκε τη μπάλα από τον Ποκονγκ και σε τετ α τετ με τον Παπατολίκα κατάφερε να τον πλασάρει και να κάνει το 2 -1 που σφράγισε την πρόκριση για την ομάδα του Τυρνάβου στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 92′ ο Πιερικός έμειλε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντόση που κλώτσησε τον Τσούκαλο.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Διγκόζης): Πρίφτης, Σαμαράς, Καραμανλής, Χαλουλός, Πεχλιβανόπουλος, Γεωργίου (72′ Ζυγκερίδης), Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Οττα (55 Ποκόνγκ), Σολφερίνο, Τσούκαλος.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Ζιώγας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Ντόσης, Ντόικιτς, Κοντσίδης, Τσιάρας (77′ Μανίκας), Σπάσιτς, Μάρκοβιτς (69′ Κόιτς), Σίλβα, Αλεξίου, Μυστακίδης (62′ Γιαννούλης).

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ