ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΒΙΒΛΙΑΤα βιβλία είναι ζωντανές πηγές γνώσεων και για να επιτελέσουν το έργο τους αρκεί ένα χέρι να τα ανοίξει κι ένας ανθρώπινος νους να ποτιστεί από τις πηγές τους. Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας ακόμη μια φορά σε προσκαλούν να συμβάλλεις στην ενίσχυση της Ανταλλακτικής τους Βιβλιοθήκης που βρίσκεται στην Στέγη Αλληλεγγύης (Παναγούλη 37 & Μανδηλαρά).

Δώρισε ένα βιβλίο… μην το αφήνεις να σκονίζεται ξεχασμένο σε ένα ράφι. Φώτισε ένα μυαλό με την εθελοντική σου προσφορά. Όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε έναν καλύτερο κόσμο.

Την Παρασκευή 19/9/2014 ώρα 17:00 – 20:30 και το Σάββατο 20/9/2014 ώρα 10:00 – 13:30 σε περιμένουμε στην Πλατεία Ταχυδρομείου να λάβεις μέρος στο διήμερο προσφοράς λογοτεχνικών βιβλίων για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης μας και το ανταλλακτικό παζάρι σχολικών ειδών. Η ανακύκλωση της γνώσης είναι στάση ζωής.

Η σχολική χρονιά πρέπει να ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς για όλους τους μαθητές. Όποιο σχολικό είδος δεν σου χρειάζεται, μπορεί να φανεί απίστευτα χρήσιμο σε ένα παιδί μιας οικογένειας με οικονομική αδυναμία.

Στην Πλατεία Ταχυδρομείου θα γίνει συγκέντρωση σχολικών ειδών (τετράδια, μολύβια, στυλό, μπογιές, μαρκαδόρους, κασετίνες, σάκες), καθώς και ανταλλαγή σχολικών βοηθημάτων δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη των Ενεργών Πολιτών Λάρισας λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή στις ώρες λειτουργίας της Στέγης Αλληλεγγύης- τηλέφωνο επικοινωνίας 6987222208

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ