ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ… ΓΥΜΝΗ ΤΟΥΣ ΕΘΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΡΝΟ!

εθισμένοιΣυστήνεται ως γυμνή θεραπεύτρια και έχεις τους λόγους της! Η Sarah White γδύνεται για να θεραπεύσει τους άνδρες που είναι εθισμένοι στο πορνό. Η 28χρονη έχει βοηθήσει εκατοντάδες άνδρες, μεταξύ αυτών και διάσημους, να αντιμετωπίσουν τον εθισμό τους, καθώς και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο σεξ, ενώ η θεωρία της είναι ότι η διέγερση είναι το “κλειδί” για την αρσενική ψυχή.

Όπως υποστηρίζει, το πορνό στο ίντερνετ αλλάζει τον τρόπο που οι άνδρες βλέπουν τις γυναίκες και αυτό κάνει ζημιά στην ψυχική τους υγεία, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρουν την αληθινή αγάπη.

Το βασικό… χαρακτηριστικό της θεραπείας είναι ότι οι πελάτες της -άνδρες και γυναίκες- επιτρέπεται να αυνανιστούν, την ώρα που εκείνη τους κάνει στριπτίζ στην κάμερα!

“Η γύμνια επιτρέπεται γιατί δημιουργεί μια οικειότητα, αίσθηση διαφάνειας και εμπιστοσύνης μεταξύ του θεραπευτή και του ασθενή. Πολλοί από τους πελάτες μού έχουν πει ότι βλέπουν τεράστια διαφορά ανάμεσα στο τι είναι διατεθειμένοι να πουν σε εμένα από ό,τι σε έναν κανονικό θεραπευτή”, λέει η Sarah White.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ