ΟΣΕ: ΦΘΗΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ

OSEΜε μειωμένο εισιτήριο, στην ειδική εκπτωτική τιμή των 12 ευρώ, θα συνεχίζουν να ταξιδεύουν οι κάτοχοι της ευρωπαϊκής κάρτας νέων στο σιδηροδρομικό άξονα Αθηνών -Θεσσαλονίκης- Αλεξανδρούπολης, καθώς και στην απ’ ευθείας γραμμή Αθήνα- Καλαμπάκα.

Η συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας, τρίτη συνεχή χρονιά, υπεγράφη από τον αντιπρόεδρο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Νικ. Τσαμπαρλή και τον γενικό γραμματέα Νέας Γενιάς Παν. Κανελλόπουλο.

Συγκεκριμένα, στη συμφωνία προβλέπεται η διάθεση στους κατόχους της ευρωπαϊκής κάρτας νέων συνολικά 3.000 θέσεων ανά μήνα, στην ειδική εκπτωτική τιμή των 12 Euro, για τη μετακίνηση τους σε επιλεγμένες αμαξοστοιχίες Intercity στις γραμμές Αθήνα- Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη, καθώς και στην απ’ ευθείας γραμμής Αθήνα-Καλαμπάκα με τους όρους που γίνεται μέχρι σήμερα η διαχείριση των εκπτωτικών προσφορών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (εξαίρεση δηλαδή των ημερών που εμφανίζονται υψηλές πληρότητες σε ορισμένες αμαξοστοιχίες).

Στις παραπάνω τιμές εμπεριέχεται ΦΠΑ και Κοινωνικός Πόρος.

Οι εκπτωτικές τιμές θα καλύπτουν όλο το φάσμα των αμαξοστοιχιών, για τις οποίες ισχύει κράτηση θέσης στις παραπάνω γραμμές και θα είναι διαθέσιμες το πολύ μέχρι 48 ώρες πριν από την αναχώρηση της συγκεκριμένης αμαξοστοιχίας, υπό την προϋπόθεση, ότι δεν έχουν ήδη πωληθεί. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου οι συγκεκριμένες θέσεις θα διατίθενται στο επιβατικό κοινό στην κανονική τους κατά περίπτωση τιμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ