ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ

Ανακοίνωση της ΔΑΣ ΟΤΑ νομού Λάρισας

ΔΑΣΟΤΑΗ κολιγιά όλων των άλλων παρατάξεων και η λειτουργία τους ως μία παράταξη στο Σύλλογο Εργαζομένων Δήμων Ν. Λάρισας καλά κρατεί. Μετά την παραίτηση του μέχρι σήμερα προέδρου, οι πέντε παρατάξεις για δεύτερη φορά (4/9/2014) πέταξαν στα σκουπίδια τη θέση για αντιπροσωπευτικό προεδρείο και αφαίρεσαν  «δημοκρατικά»!!! από την ΔΑΣ-ΟΤΑ την αντιπροσώπευσή της

στο προεδρείο, κι ας  είναι η 1η δύναμη στο Σύλλογο μας  κι ας έχει ποσοστό 45%.

Μοίρασαν και πάλι τις θέσεις μεταξύ τους και το καλύτερο!!! εξέλεξαν πρόεδρο του Συλλόγου από την 3η δύναμη, τον μέχρι χθες, διορισμένο πρόεδρο στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο (δηλ. τον έμπιστο των Δημάρχων), Διευθυντή των Κ.Ε.Π.

Όλοι μαζί «Δεξιοί», «Αριστεροί», «Σοσιαλιστές», το ψηφοδέλτιο «ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ» – όπου έχουν βρει  στέγη οι Χρυσαυγήτες – προχωράνε στην  ίδια γραμμή πλεύσης, ενάντια στο ΠΑΜΕ  και τη ΔΑΣ-ΟΤΑ.

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Θέλουν να σύρουν τους εργαζόμενους στο κάρο του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού. Να προχωρήσουν σε κομπρεμί με τους δημάρχους, υπηρέτες της αντιλαϊκής πολιτικής γιατί τους θεωρούν συμμάχους…

Μπαίνουν εμπόδιο στην ανάπτυξη του εργατικού κινήματος, στην πάλη  ενάντια στην αξιολόγηση, τις απολύσεις, τις ελαστικές μορφές εργασιακών σχέσεων, τις ιδιωτικοποιήσεις,  αλλά και ενάντια στο σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής Κυβέρνησης, Ε.Ε, Βιομηχάνων.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, για ποια συμφέροντα υπηρετούν οι συγκεκριμένες παρατάξεις. Να τους αποδυναμώσουν κι άλλο, να τους πετάξουν έξω από τις Διοικήσεις των σωματείων και να συσπειρωθούν με το ταξικό κίνημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ