ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΝΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

λουκετοΑπόφαση απομάκρυνσης του Δασονομείου από τον Τύρναβο πήραν οι αρμόδιες αρχές χωρίς να δώσουν κάποιες εξηγήσεις για την απομάκρυνση μίας ακόμη δημόσιας υπηρεσίας από μια περιοχή που και δασικές εκτάσεις έχει και πολλά ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του δασονομείου απασχολούν τους κατοίκους της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την απόφαση απομάκρυνσης του δασονομείου δεν ενημέρωσε κανένας τη δημοτική αρχή Τυρνάβου η οποία έμαθε εξωδίκως τις εξελίξεις.

Με την επιβεβαίωση της πληροφορίας ο δήμαρχος Παναγιώτης Σαρχώσης εξέφρασε την οργή και την αγανάκτησή του επισημαίνοντας ότι η πολιτεία έχει πάρει απόφαση να αποψιλώσει την ελληνική περιφέρεια από υπηρεσίες, τις οποίες συγκεντρώσει σε αστικά κέντρα όπως η Λάρισα, προκαλώντας αφάνταστη ταλαιπωρία στους πολίτες που θέλουν να εξυπηρετηθούν από αυτές.

Ο κ. Σαρχώσης χαρακτήρισε απαράδεκτη και τη στάση του δασάρχη ο οποίος σε ερώτημα που του απηύθυνε υποστήριξε ότι είναι θέμα που αφορά την υπηρεσία και όχι το δήμο, ενώ όπως ανέφερε αλγηνή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για την απομάκρυνση του Δασονομείου από τον Τύρναβο.

Ο κ. Σαρχώσης καλεί την γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς να ακυρώσει τη μεταφορά του δασονομείου και ζητά από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό να αγωνιστεί μαζί με το δήμο Τυρνάβου για να μην κλείσει το Δασονομείο Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ