ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

ΔΕΗΕιδοποιούνται οι κάτοικοι των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Πέμπτη 18-9-14.

1. Από ώρα 08.00-15:00:.α) Δρόμοι πόλης Λάρισας: Δαβάκη από Αλ. Διάκου μέχρι Πατέρα Κλ. & Ιωάν., Αλ. Διάκου, Γιαταγάνα, Μπαλντούμη Ιωάν., Αγγελακοπούλου από Β’ Σώματος Στρατού μέχρι Καραγκούνη Σωτ., Καραγκούνη από Αγγελακοπούλου μέχρι Δαβάκη.

2. Από ώρα 07.30-11:00: Δρόμοι πόλης Λάρισας : Καραολή Δημητρίου από Γιάγκου μέχρι Μπουμπουλίνας, Κατσαντώνη, 1ης Μεραρχίας από Καραολή Δημητρίου μέχρι Δαβάκη, 4ου Συντάγματος Πεζικού από Καραολή Δημητρίου μέχρι Δουβλή, Παπαρόδου Ιωαν.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα θα ξαναδοθεί ρεύμα πριν το χρόνο λήξης της διακοπής που αναγράφεται πιο πάνω, γι’ αυτό το λόγω οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα και αν βρίσκονται κάτω στο έδαφος γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά την διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ