ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ «ΑΟΡΑΤΟΣ» ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΥΛΟ

55TΔυστυχώς δεν έχουν όλοι οι άνδρες την τύχη του Τζορτζ Κλούνι και του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Από μια ηλικία και μετά, απλώς σταματά να… περνά η μπογιά τους.

Νέα βρετανική έρευνα αποκαλύπτει μέχρι ποια ηλικία καταφέρνουν να γοητεύσουν οι περισσότεροι άνδρες και ποια είναι τα χαρακτηριστικά που υπονομεύουν την απήχησή τους στο γυναικείο φύλο.

Τα στατιστικά έδειξαν ότι η ανδρική γοητεία αρχίζει σταδιακά να «ξεθωριάζει» μετά τα 30. Τα 39 φάνηκε να αποτελούν ηλικία-ορόσημο, καθώς από εκεί κι έπειτα ο άνδρας αποτελεί περισσότερο πατρική φιγούρα παρά sεx symbol.

Το 52% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι οι άνδρες αρχίζουν να σημειώνουν όλο και λιγότερες επιτυχίες στο αντίθετο φύλο όσο πλησιάζουν τα 30.

Αυτό φάνηκε να οφείλεται σε αρκετούς παράγοντες – χωρίς να συνδέονται όλοι άμεσα με τη γήρανση. Οι βασικότεροι από αυτούς ήταν τα γκρίζα μαλλιά, το διπλοσάγονο, τα αδύναμα μαλλιά και τα κιτρινισμένα δόντια.

Έξι στις δέκα γυναίκες (ποσοστό 62%) δήλωσαν βέβαια πως δε θα πλησίαζαν εύκολα έναν τριαντάρη, θεωρώντας δεδομένο ότι θα είναι δεσμευμένος.

Εκπρόσωπος της Κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών Κράουν στο Μάντσεστερ, από την οποία ανατέθηκε η έρευνα, δήλωσε πως «τα 40 είναι μια ηλικιακή καμπή για κάθε άνδρα» και αυτό φάνηκε να επιβεβαιώνεται από τις απαντήσεις των συμμετεχόντων.

gr.celebrity.yahoo.com

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ