Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΈΚΑΝΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΓΑΖΩΡΟΣ

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ μετά τις αποκαλύψεις στην εκπομπή “Η δίκη στον ΣΚΑΪ”

ΠΑΕΤΥΡΝΑΒΟΣΜετά τις τελευταίες αποκαλύψεις στην εκπομπή “Η Δίκη στο ΣΚΑΪ” η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 νιώθει την ανάγκη να πάρει επίσημη θέση για το παιχνίδι Εθνικός Γαζώρου – Τύρναβος 2005 το οποίο αναβλήθηκε λόγω της επίθεσης που δέχτηκε η αποστολή του Τυρνάβου στις Σέρρες.

Η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 είχε κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την καταδίκη του Εθνικού Γαζώρου στα πολιτικά δικαστήρια αλλά και την αδικαιολόγητη και αβάσιμη ενοχή του Τυρνάβου από τα αθλητικά δικαστήρια, η οποία στοίχισε εκτός από την αφαίρεση βαθμών και χρηματικό πρόστιμο στην ομάδα μας.

Στα δύο χρόνια που έχουν περάσει κάθε νοήμων άνθρωπος είχε τις υποψίες του για την έκβαση αυτής της υπόθεσης στην αθλητική δικαιοσύνη. Είναι πλεόν ηλίου φαεινότερον πως κινήθηκαν τα νήματα ώστε η αθλητική δικαιοσύνη να μην ασκήσει απρόσκοπτα και ανεξάρτητα το έργο της.

Άλλη μια φορά αποδεικνύεται περίτρανα ότι η ομάδα του Τυρνάβου απέχει από τακτικές και πρακτικές που αμαυρώνουν το ποδοσφαίρο και εναντιώνεται με κάθε τρόπο σε ανθρώπους και καταστάσεις που προσβάλλουν το άθλημα και τον φίλαθλο κόσμο.

Το περιεχόμενο της δικογραφίας, δικαιώνει την ομάδα του Τυρνάβου για την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε μα πάνω από όλα δικαιώνει τον ΚΩΣΤΑ ΜΙΧΗ, ο οποίος δεν βρίσκεται ανάμεσά μας αλλά σίγουρα θα νιώθει υπερήφανος από εκεί ψηλά που μας βλέπει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ