ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ» LADY GAGA (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

gaga3Θερμή υποδοχή στη λαμπερή σταρ της ποπ LadyGaga επιφύλαξαν εκατοντάδες θαυμαστές της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου αφίχθη το απόγευμα της Τετάρτης, κάνοντας πάταγο με την εντυπωσιακή και αέρινη εμφάνισή της.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια έφτασε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στην Αθήνα για τη μεγάλη συναυλία που θα γίνει στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή.

Με μια άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση, φορώντας διχτυωτό παρεό και δύο μεταλικά κοχύλια να κρύβουν το μπούστο της, βγήκε από τις πύλες του αεροδρομίου, όπου την περίμεναν εκατοντάδες θαυμαστές της να την αποθεώσουν.

gaga1Χορευτές και άλλοι περφόρμερ, με ανάλογη εκκεντρική αμφίεση, την περικύκλωσαν και τη σήκωσαν ψηλά για να χαιρετίσει το πλήθος.

Η LadyGaga ετοιμάζεται για το φαντασμαγορικό της σόου «ArtpopBall» που θα γίνει στο Ολυμπιακό στάδιο την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου.

Με τα δεύτερα πιο «ακριβά» εισιτήρια να έχουν ήδη εξαντληθεί («goldenstanding» 104,5 ευρώ), το κοινό μπορεί να προμηθευτεί τα πιο χαμηλά εισιτήρια που ξεκινούν από τα 38, 5 και φτάνουν μέχρι τα 82,5, όπως επίσης και τα πιο ακριβά εισιτήρια της συναυλίας «VIP» που στοιχίζουν 115,5 ευρώ.

Η συναυλία, που φέρει τον τίτλο «ArtRave: TheArtpopBallTour», είναι μέρος παγκόσμιας περιοδείας της LadyGaga, που ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη 10/9 από το Ντουμπάϊ, πήγε στο Τελ Αβιβ στις 13/9, και θα συνεχιστεί στην Αθήνα από την Κωνσταντινούπολη, όπου πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη, στο Στάδιο της Τεχνολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου της πόλης.

Η περιοδεία πραγματοποιείται με αφορμή το ήδη -πολλές φορές- πλατινένιο νέο άλμπουμ Artpop της ladyGaga το οποίο ανέβηκε στο Νο 1 του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του. Τα δημοφιλή τραγούδια του νέου άλμπουμ θα εμπεριέχονται στο πρόγραμμα της συναυλίας της LadyGaga στην Αθήνα μαζί βεβαίως με τις γνωστές μεγάλες επιτυχίες της.

Η ξεχωριστή αυτή παράσταση, για άλλους «το καλλιτεχνικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού στον χώρο της ποπ μουσικής», περιέχει μουσική, χορό, επίδειξη μόδας και πάρτυ – στοιχεία που ενσωματώνονται πάντοτε σε όλα τα σόου της διάσημης τραγουδίστριας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ