ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

???????????????????????????????Συνάντηση εργασίας με τους πολιτικούς μηχανικούς της Ελλασόνας πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης, μετά από πρόσκληση που τους απεύθυνε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Χωροταξίας-Πολεοδομιας κ. Ανέστη Σερετίδη, τέθηκαν επί τάπητος τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και η σχέση τους με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

Οι μηχανικοί ανέπτυξαν τις θέσεις τους, προβαίνοντας σε παρατηρήσεις, αναλύοντας τα προβλήματα που προκύπτουν εξαιτίας της δυσλειτουργίας της δημοτικής υπηρεσίας, σημειώνοντας τον μεγάλο χρόνο που χρειάζεται για να εξυπηρετηθούν.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου, αφού τους άκουσε με προσοχή, δήλωσε:

«Σήμερα γίναμε και επίσημα κοινωνοί κάποιων προβλημάτων που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία μιας δημοτικής υπηρεσίας.

Η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο δημόσιο, όσον αφορά τουλάχιστον στη στελέχωσή του, είναι γνωστή σε όλους. Παρ’ όλα αυτά είναι υποχρέωση μιας ευνομούμενης πολιτείας και των θεσμών της, να κάνουν τη δουλειά τους όσο το δυνατόν καλύτερα, με μόνο στόχο την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Πρώτο μέλημα της νέας διοίκησης είναι αυτό ακριβώς: ένας δήμος συμπαραστάτης του πολίτη και όχι δυνάστης του, και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε με πρόγραμμα και ταχύτητα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ