ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 34

ARKAS 2Θα τα ‘μαθες ακροατή μου για τα διαζύγια ε? Διαζευγμένη με διατροφή άνω των 5.000 ευρώ ετησίως θα φορολογείται λέει ως… ελεύθερη επαγγελματίας με συντελεστή 26% παρακαλώ! Τώρα αν η διατροφή είναι κάτω από το 5χίλιαρο χαλαρώστε,  αφού θεωρείστε μισθωτός και φυσικά φορολογείστε ανάλογα.

Καλά, διαζύγιο με την πραγματικότητα έχουν πάρει ορισμένοι, τι να πω?

Αν και όπως μαθαίνω τα «μάζεψαν» ή για να ακριβολογήσω θα τα «μαζέψουν» από του χρόνου.

Τέλος πάντων, αφήνω πίσω μου τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες και μπαίνω… με ανείπωτο θαυμασμό στην ουσία.

Πόσο μακριά έβλεπε, τι προφητικός λόγος? Η λαίδη ήταν σαφής χρόνια πριν, σου λέει «… Οι χωρισμένοι δε γιορτάζουνε ποτέ» και καθαρίζει ( η εγχώρια, μην έχουμε τίποτα παρερμηνείες με την εισαγόμενη ναι?).

Όχι για κάντε το λίγο εικόνα, βάλτε και ήχο και πείτε μου αν έχω άδικο.

Που σε πήρε μπουμπούκι ο αχαΐρευτος, σε ξεγέλασε, σου έφαγε τα καλύτερά σου χρόνια και τι σου έμεινε? Η πίκρα (αυτή πάντα μένει, σα λεκές ένα πράγμα) και ένα αξιοπρεπές διαζύγιο που συνοδεύεται από ανάλογη διατροφή.

Αμ δε, διότι έρχεται ο κάθε Γκίκας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και το χέρι στην τσέπη σου!!

Ως εκπομπή φρίττω και προτείνω για ρελάνς ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ και ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ, σε στίχους και μουσική του ίδιου, από το δίσκο Maraveyas illegal.

Υ.Γ 1 Πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η… από καρδιάς ρήση « στους γιατρούς να τα δώσεις μωρή» τροποποιήθηκε σε «στο Χαρδούβελη να τα δώσεις», ελέγχονται ως κακοήθεις!

Υ.Γ 2 Ο διατροφολόγος είναι άλλο επάγγελμα, εντάξει παλικάρια μου?

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ