ΜΑΓΕΨΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η LADY GAGA: ΠΑΝΖΟΥΡΛΙΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ: «ΑΦΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΕ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»

7Λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ η μεγάλη συναυλία της Lady Gaga ολοκληρώθηκε με το κοινό να παραληρεί και να φωνάζει τη μεγάλη ντίβα της ποπ να ξαναβγεί στη σκηνή.

Η εκκεντρική σταρ της ποπ ανέβηκε στη τεράστια σκηνή λίγο πριν από τις 10 το βράδυ. Το σόου, εκτός από τα πιο δημοφιλή της τραγούδια περιελάμβανε χορευτικά, βίντεο από γιγαντοοθόνες, επίδεξη μόδας και πάρτυ.

Μάλιστα η LadyGaga εμφανίστηκε στη σκηνή κρατώντας την ελληνική σημαία και χαιρέτησε το πλήθος, δηλώνοντας ότι θαυμάζει την Ελλάδα και ότι στην Αμερική, «είμαστε υπερήφανοι για την πατρίδα σας».

Hstar έκανε και ένα σχόλιο για την κρίση λέγοντας πως αφού επιβίωσε η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας θα επιβιώσουν και οι Έλληνες. Μάλιστα χαιρέτησε το κοινό στα ελληνικά! “Για να σας δω Ελλάδα, Αθήνα”, είπε αποσπώντας θερμά χειροκροτήματα.

Η τεράστια σκηνή που στήθηκε στο ΟΑΚΑ από τους τεχνικούς που την ακολουθούν σε όλη τη παγκόσμια περιοδεία της, είναι σαν μια απέραντη πασαρέλα στην οποία παρελαύνει τραγουδώντας και χορεύοντας η LadyGaga, έχοντας μαζί της 14 χορευτές και 5 μουσικούς, αλλάζοντας συνεχώς, επί σκηνής, ρούχα, περούκες, φτερά.

Η σκηνή ονομάζεται «FatLady», δηλαδή «Χοντρή Κυρία», και είναι από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Το μήκος της είναι 50 μέτρα, το βάθος 31μ, το ύψος 21 μ, και όλη μαζί καλύπτει χώρο 2000 τετραγωνικών μέτρων.

Κρέμονται δυο γιγαντοοθόνες LED, ενώ τα μηχανήματα για τα ειδικά εφέ, από μόνα τους ζυγίζουν περίπου 30 τόνους.

Μετά την Αθήνα, η LadyGaga θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό κομμάτι της περιοδείας της ως τις 24 Νοεμβρίου, κατά σειράν σε: Αμβέρσα, ‘Αμστερνταμ, Χέρνινγκ (Νορβηγία), Όσλο, Στοκχόλμη, Αμβούργο, Πράγα, Κολωνία, Βερολίνο, Μπέρμιγχαμ, Δουβλίνο, Γλασκώβη, Μάντσεστερ, Λονδίνο (3 συναυλίες, οι 2 είναι κιόλας soldout), Παρίσι (2 συναυλίες), Βιέννη, Μιλάνο, Ζυρίχη, Βαρκελώνη, Λισαβόνα, Μπέρμιγχαμ (ξανά), Γλασκώβη (ξανά), Σέφιλντ, Νιούκασλ, και Παρίσι (ξανά).

imerisia.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ