Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΣΑΡΧΩΣΗςΤην απόφαση της δημοτικής αρχής του δήμου Τυρνάβου να μη στείλει στοιχεία στο υπουργείο Διοικητικής μεταρρύθμισης για τους υπαλλήλους των οποίων οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου, μετατράπηκαν σε αορίστου, με το διάταγμα Παυλόπουλου, ανακοίνωσε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης υποστηρίζοντας ότι πίσω από τον δήθεν κυβερνητικό έλεγχο κρύβεται η πρόθεση της κυβέρνησης να δημιουργήσει μία ακόμη δεξαμενή για απολύσεις.

«Πιστεύουμε ότι οι μετατροπές έγιναν με νόμιμα κριτήρια και με τον έλεγχο του ΑΣΕΠ. Αν ήθελαν να εντοπίσουν παρατυπίες θα μπορούσαν μέσω ΑΣΕΠ. Ο δήμος Τυρνάβου έκανε έλεγχο των δικαιολογητικών και δεν υπάρχει πρόβλημα. Η κυβέρνηση θέλει επανέλεγχο των συμβάσεων για να κάνει απολύσεις. Η απόλυση και η κατάργηση θέσεων θα απογυμνώσει τους δήμους. Σαν πλειοψηφία είμαστε πεπεισμένοι για αυτά και λόγω πολιτικής θέσης δεν θα προχωρήσουμε σε τέτοιες ενέργειες που θα θέσουν σε κίνδυνο εργαζόμενους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σαρχώσης.

Ερωτηματολόγιο Φούχτελ

Επίσης ο κ. Σαρχώσης συνεχίζοντας την ενημέρωση του σώματος σημείωσε χαρακτηριστικά ότι η δημοτική αρχή δεν πήρε μέχρι σήμερα το ερωτηματολόγιο Φούχτελ και αν το πάρει, δεν θα απαντήσει σε καμία ερώτηση.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ