ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

POIHSHΣτο πλαίσιο των παγκοσμίων εκδηλώσεων των 100 Χιλιάδων Ποιητών για την Αλλαγή, πραγματοποιείται ποιητική – μουσική εκδήλωση με τίτλο «Παγκόσμια ειρήνη και σεβασμός στην πολιτισμική κληρονομιά των λαών», στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, 20:00 μ.μ – 22:00, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Λάρισας.

«Η εκδήλωση που διοργανώνεται στη Λάρισα με τη Χρύσα Μαστοροδήμου αποτελεί μέρος όλων των άλλων σχετικών εκδηλώσεων σε όλο τον κόσμο για τους 100 Χιλιάδες Ποιητές για την Αλλαγή (100TPC) στις 27 Σεπτεμβρίου και παγκοσμίως.

Η συγκεκριμένη στη Λάρισα επικεντρώνεται στην “Παγκόσμια Ειρήνη και το Σεβασμό της Πολιτιστικής Κληρονομιάς όλων των Λαών” , ζητούμενα που παγκοσμίως ΑΠΑΙΤΟΥΝ αλλαγή του κατεστημένου και των συνειδήσεων όπως και ευαισθητοποίηση.

Η νέα δημοτική αρχή στη Λάρισα αγκάλιασε την προσπάθειά μας και η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Παιδείας ,Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Λάρισας.

Η εκδήλωση επιχειρεί να αποδώσει στην ποιητική απαγγελία μια πιο αυθόρμητη μορφή, ένα είδος step up poetry που θα μπορούσε να προσελκύσει στην υπέροχη τέχνη της ποίησης νεανικό κοινό. Γι’ αυτό είναι προσδόκιμο να έχει άμεση οπτική και συναισθηματική επαφή το κοινό και με τον ποιητή. Όπως γινόταν και με τους αρχαίους ραψωδούς!

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ