ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΙΝΚΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ

Αφορά τους Λαρισαίους που έχουν αποδεδειγμένα οικονομική αδυναμία

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤο ΙΝΚΑ Θεσσαλίας μετά την προσφυγή κατά του ΟΑΕΕ, δράση η οποία ανελήφθη και υλοποιείται μαζί με το Επιμελητήριο Λάρισας, αναλαμβάνει  πρωτοβουλία για ένα μείζον πρόβλημα που απασχολεί την ελληνική κοινωνία το τελευταίο χρονικό διάστημα, τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ).

Καλούμε όσους συμπολίτες μας δεν έχουν φοροδοτική ικανότητα και θέλουν να αμφισβητήσουν εξ αφορμής την δεινή οικονομική τους κατάσταση την νομιμότητα και την συνταγματικότητα του ΕΝΦΙΑ, να επισκεφθούν τα γραφεία του ΙΝΚΑ Θεσσαλίας μέχρι και την 30-09-2014.

Η δωρεάν συνδρομή του ΙΝΚΑ Θεσσαλίας θα συνίσταται στην νομική συμβουλή και στην σύνταξη (ενδικοφανών) προσφυγών κατά των εκκαθαριστικών ΕΝΦΙΑ. Απευθύνεται στους συμπολίτες μας που έχουν αποδεδειγμένη οικονομική αδυναμία, η οποία θα αποδεικνύεται από έγγραφα όπως λογαριασμός ΔΕΗ, ΔΕΥΑΛ, σοβαρά προβλήματα υγείας κλπ. Ευχής έργον θα ήταν να καλύψουμε όλους τους συμπολίτες μας οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν έναν άδικο, ισοπεδωτικό και αντισυνταγματικό φόρο.

Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του Δ.Σ.Α. και καλούμε και τον Δ.Σ.Λ. όπως αναλάβει παρόμοια δράση όπως έχει κάνει και στο παρελθόν άλλωστε με επιτυχημένες πρωτοβουλίες για τη δικαστική διεκδίκηση ακύρωσης του ΕΝΦΙΑ αλλά και συνδράμοντας τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του Δ.Σ.Α.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα γραφεία του ΙΝΚΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ στην οδό Απόλλωνος αρ. 9 (2ος όροφος) καθημερινά από τις 09:00 έως τη 13:00 και τηλ. 2410.538080

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ