ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ Σ/Μ ΛΑΡΙΣΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜετά από την παρέμβαση του Συλλόγου Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Ν.Λάρισας, στην Διεύθυνση της ΔΕΗ την προηγούμενη Τετάρτη 17/9, με αιτήματα να μην κοπεί το ρεύμα κανενός εργαζόμενου – απλήρωτου από τα ΣΜ Λάρισα, αλλά και να ενταχθούν στο κοινωνικό τιμολόγιο, η διοίκηση του σωματείου ενημερώνει τους εργαζόμενους της αλυσίδας ΣΜ Λάρισα, για τα παρακάτω:

Α) όσοι χρωστάνε σε λογαριασμούς της ΔΕΗ πάνω από 500 ευρώ, για να μην τους κοπεί το ρεύμα να απευθυνθούν στο κατάστημα της ΔΕΗ στη Λάρισα – Καρδίτσης, μέχρι και τις 10 Οκτώβρη, στην κυρία Κάγκαρη 1ος όροφος. Παράλληλα θα κάνουν αίτημα να ενταχθούν στο κοινωνικό τιμολόγιο.

Β) Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι, που δεν έχουν άμεσο πρόβλημα να κοπεί το ρεύμα (δηλαδή χρέος μικρότερο των 500 ευρώ), αλλά θέλουν να ενταχθούν στο κοινωνικό τιμολόγιο, να απευθυνθούν στο κατάστημα της ΔΕΗ, από τις αρχές του επόμενου μήνα.

Όλοι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να έχουν φωτοτυπία του λογαριασμού της ΔΕΗ και υπεύθυνη δήλωση με τα στοιχεία του κάθε εργαζόμενου, όπου θα δηλώνουν αν νοικιάζουν, ότι ο λογαριασμός είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη λόγω χαρατσιού, ή αν ο λογαριασμός είναι στο όνομα του ή της συζύγου. Επίσης θα πρέπει να κάνουν αίτημα στην Επιθεώρηση εργασίας για να τους δοθεί μέρος του πίνακα προσωπικού με τα στοιχεία τους, όπου θα αποδεικνύει ότι είναι εργαζόμενοι της επιχείρησης. Το αίτημα αυτό θα γίνεται στα γραφεία της Επιθεώρησης Εργασίας, ατομικά από τον καθέναν. Ήδη έχουμε ενημερώσει γι’αυτό.

Γ) Τέλος, σε συνέχεια της υλοποίησης των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης, καλούμε τους συναδέλφους των ΣΜ Λάρισα, στην παράσταση της επόμενης Τετάρτης 24/9 στη ΔΕΥΑΛ, όπου θα καταθέσουμε αντίγραφα των λογαριασμών του νερού, διεκδικώντας να μην κοπεί κανενός εργαζόμενου, απλήρωτου, απολυμένου των ΣΜ Λάρισα το νερό, αλλά και να απαλλαγούν οι συγκεκριμένοι από τα Δημοτικά Τέλη που εμπεριέχονται στους συγκεκριμένους λογαριασμούς. Το ραντεβού είναι στις 11 το πρωί έξω από τα γραφεία της ΔΕΥΑΛ στη Λαγού.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι συνάδελφοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Σωματείου μας, στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6), καθημερινά κατά τις ώρες 7 μ.μ. – 9μ.μ., αυτοπροσώπως ή στο τηλ. 2410 250708.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com