ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧ. ΜΠΕΟ ΣΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Π. ΦΥΣΣΑ

Αρχισαν να φαίνονται οι συνέπειες της επιλογής των Βολιωτών

μπεοςΤην αποχώρηση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης προκάλεσε η άρνηση του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργου Μουλά να πραγματοποιηθεί κατά τη συνεδρίαση ψηφοφορία προκειμένου να εκδοθεί το ψήφισμα ή όχι της καταδίκης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από τη Χρυσή Αυγή.

«Ο κόσμος του Βόλου μας ψήφισε και μας έστειλε στο Δ.Σ. για να προσφέρουμε έργο και όχι για πολιτική αντιπαράθεση. Η παράταξη δεν θα ψηφίσει ξανά ψήφισμα για τη γενική πολιτική. Μόνο για την πόλη μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπέος. Μάλιστα, ο δήμαρχος Βόλου είχε φραστικό επεισόδιο με τον πρώην δήμαρχο Πάνο Σκοτινιώτη όταν δήλωσε πώς «όταν επωάζεται το αυγό του φιδιού, υπάρχει συνενοχή και υποδηλώνει άλλα σχέδια κάτω από το τραπέζι». «Έχεις ρίξει αρκετή λάσπη και την πλήρωσες στις εκλογές», απάντησε ο Α. Μπέος, ενώ ο Π. Σκοτινιώτης αντέτεινε ότι «είναι πολύ δυσάρεστο να συνεχίζεται αυτή η κόντρα.»

Πρόεδρος Δ.Σ.: Είναι φασιστόμουτρα και τραμπούκοι

Προκλητικός ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο οποίος, όπως γράφει το magnesianews.gr, αφού η αντιπολίτευση είχε αποχωρήσει,  έκανε λόγο για προγραμματισμένη αποχώρηση των μειοψηφιών και διαμήνυσε ότι δεν θα αφήσει να καταστρατηγηθεί ο κανονισμός: «Ο κανονισμός καταστρατηγήθηκε λίγο την προηγούμενη συνεδρίαση και έγινε θέμα στα ΜΜΕ. Εάν δεν εφαρμόζουμε τους κανόνες πέφτουμε σε φαυλοκρατία και λαϊκισμό που τον είδαμε σε όλη του την έκφανση που είναι η άλλη όψη του φασισμού. Αυτός ο φασιστικός τρόπος που εφαρμόστηκε με την αποχώρηση των τριών μειοψηφιών δε θα περάσει. Είναι η αίσχιστη μορφή φασισμού. Φασιστόμουτρα είναι αυτοί που μας κατηγορήσανε και πρέπει να ντρέπονται και να μην διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους». Παράλληλα έκανε λόγο για μια δόση ηλιθιότητας συμβούλων, που παρασύρθηκαν για να αποχωρήσουν από γνωστούς τραμπούκους, όπως ανέφερε.

Νωρίτερα ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργαρίτης Πατσιαντάς είχε κάνει λόγο για ολίσθημα του δημάρχου στην εμμονή του σ’ αυτή την επιλογή και τόνισε ότι το Δ.Σ. οφείλει να εκδίδει ψηφίσματα και ιδιαίτερα για τον θάνατο του αγωνιστή και φιλειρηνιστή Π. Φύσσα.

aftodioikisi.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com