ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ COMENIUS

COMENIUSΞεκίνησαν χθες, οι εργασίες της πέμπτης κατά σειρά συνάντησης των συμμετεχόντων μελών στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Comenius. Η συνάντηση αυτή, στην οποία συμμετέχουν σχολεία από τη Γαλλία, την Ισπανία, το Βέλγιο, τη Φινλανδία και τη Σλοβενία, ενώ από την Ελλάδα το 1ο ΓΕΛ Φαρσάλων, λαμβάνει χώρα στα Φάρσαλα από 21 – 09 – 2014 έως 26 – 09 – 2014.

Στη χθεσινή εναρκτήρια συνεδρία στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων παρουσιάστηκαν τα project της κάθε χώρας και οι εκπαιδευτικοί ξεναγήθηκαν στην Αρχαιολογική Έκθεση της Καλλιθέας από την αρχαιολόγο Βόσω Νούλα.

Εν συνεχεία έγιναν επισκέψεις στο εργοστάσιο ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ και στο εργαστήριο χαλβά ΑΡΧΟΝΤΗ.

Οι συμμετέχοντες, εκπαιδευτκοί και μαθητές, έγιναν δεκτοί στο Δημαρχείο από το Δήμαρχο Άρη Καραχάλιο και τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μπαμπανίκα, οι οποίοι τους απηύθυναν θερμό χαιρετισμό, τους πρόσφεραν κεράσματα και αναμνηστικά δώρα.

Οι εκπαιδευτικοί, αμέσως μετά, ξεναγήθηκαν από τη Βάσω Νούλα στην Ακρόπολη Φαρσάλων, ενώ το βράδυ στο Πολιτιστκό Κέντρο απόλαυσαν όλοι μια Ελληνική Παραδοσιακή Βραδιά, για τη διοργάνωση της οποίας συνεργάστηκαν οι εκπαιδευτικοί του 1ου ΓΕΛ Φαρσάλων και ο Αντιδήμαρχος Φαρσάλων Δημήτρης Μπαμπανίκας.

Ο Δήμος Φαρσάλων με χαρά πρόσφερε έμπρακτα σε όλα τα επίπεδα τη στήριξή του στην υλοποίηση της πέμπτης συνάντησης του Comenius και συγχαίρει τους εκπαιδευτικούς του 1ου ΓΕΛ της πόλης για τη συμμετοχή τους σε αυτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ