“ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ Ο Μ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ…

χαρακοπουλοςΤί και αν πάει από μοναστήρι σε μοναστήρι, τί και αν επιδιώκει να φωτογραφίζεται δίπλα σε μητροπολίτες και πατριάρχες, ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Μ. Χαρακόπουλος, τίποτα δεν τον εμποδίζει όμως να συμπεριφέρεται ως σκληρό “ανθρωποφάγο” ον όταν πρόκειται για συναδέλφους του που απειλούν να του πάρουν την πρωτιά ή ακόμη και την έδρα στη Βουλή.

Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και χθες όταν ο κ. Χαρακόπουλος, διέρρευσε σε μέσα ενημέρωσης, της αρεσκείας του, στο νομό Λάρισας,  ότι υπέγραψε μαζί με άλλους βουλευτές ερώτηση για τους χρεωμένους επαγγελματίες που δεν μπορούν λόγω χρέους να κάνουν αίτηση στον ΟΑΕΕ, για να πάρουν τη σύνταξή τους.

Και μέχρι εδώ όλα καλά και ωραία, αλλά την ίδια ερώτηση υπέγραψε και ο έτερος Λαρισαίος βουλευτής της ΝΔ Χρ. Κέλλας, το όνομα του οποίου απέκρυψε σκόπιμα ο κ. Χαρακόπουλος, διεκδικώντας ο ίδιος όλες τις δάφνες και εκθέτοντας και τα μέσα που φιλοξένησαν το δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

Αντε να του επαναλάβουμε ότι η μισή αλήθεια δεν είναι αλήθεια και ότι η “ανθρωποφαγία” όπως αυτή που εκδήλωσε σε βάρος του κ. Κέλλα δεν τον βοηθά.

Αλλωστε όσο και να θέλει να το κρύψει βαρύνεται με την παρουσία του στις τελευταίες κυβερνήσεις που τόσα δεινά προκάλεσαν στον τόπο και στο λαό, και αυτό θα του το θυμίζουμε συνεχώς, όσο και αν ο ίδιος δημοκρατικά σκεπτόμενος, μας αποκλείει από τα μέσα στα οποία στέλνει τα δελτία τύπου που εκδίδει επειδή ενοχλείται από αυτά που γράφουμε.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ