ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ Κ.Δ.Β.Μ. ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

ΚΔΒΜ1 (Αντιγραφή)Με την ευκαιρία έναρξης της νέας εκπαιδευτικής περιόδου το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Δήμου Τυρνάβου πραγματοποίησε εκδήλωση ενημέρωσης στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου.

Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν οι βεβαιώσεις παρακολούθησης των Προγραμμάτων που έχουν ολοκληρωθεί. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να λάβουν χρήσιμες πληροφορίες από την Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας κ. Σοφία Παπαδημητρίου για τη γενικότερη δομή και λειτουργία των Κέντρων Διά Βίου Μάθησης και από τον Υπεύθυνο Οργάνωσης κ. Ευάγγελο Ντάβα για τα συγκεκριμένα Προγράμματα Επιμόρφωσης που θα ξεκινήσουν το προσεχές διάστημα.

ΚΔΒΜ2 (Αντιγραφή)Η εκδήλωση, που συντόνισε ο Διευθυντής των Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Πέτρος Οντούλης, ξεκίνησε με ομιλία για τη σημασία της συνεχιζόμενης κατάρτισης από τον Αντιδημάρχο Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Χρήστο Τσιόπα.

Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων “Κέντρα Διά βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας και Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας” ΑΠ7 και “Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας και Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας” ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Οι αιτήσεις συμμετοχής στα προγράμματα συνεχίζονται ως την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου, 11:00 – 13:00, ΚΔΒΜ Δήμου Τυρνάβου, ισόγειο Δημαρχείου, τηλ. 24923.50161.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ