ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝ.ΕΛΛ.

ΚΟΥΪΚ-ΖΩΓΡΑΦΟΣ«Ούτε στα απόλυτα καθεστώτα (προφανώς τα έχουν ξεπεράσει σε επιδόσεις) δεν συμβαίνει να εξοστρακίζεται ο αρμόδιος πρεσβευτής από την αντιπροσωπεία του πρωθυπουργού και παράλληλα να τον εγκαλεί» αναφέρει μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουίκ .

Εξηγήσεις από το υπουργείο Εξωτερικών ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για το θέμα της παραίτησης του πρεσβευτή της Ελλάδας στη Γερμανία, Παναγιώτη Ζωγράφου, ενώ κατηγορούν την κυβέρνηση για «νοσηρό τρόπο άσκησης της εξωτερικής πολιτικής».

Ο εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουίκ, σε δήλωσή του ζήτησε τη δημοσιοποίηση της σχετικής επιστολής του κ. Ζωγράφου προς το ΥΠΕΞ, ενώ τόνισε ότι η παραίτηση του πρεσβευτή «τιμά μεν τόσο τον ίδιο όσο και τη Διπλωματική Υπηρεσία, αλλά ταυτόχρονα δείχνει τον νοσηρό τρόπο που ασκείται η εξωτερική πολιτική από τη συγκυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου».

Σύμφωνα με τον κ. Κουίκ, «ούτε στα απόλυτα καθεστώτα (προφανώς τα έχουν ξεπεράσει σε επιδόσεις) δεν συμβαίνει να εξοστρακίζεται ο αρμόδιος πρεσβευτής από την αντιπροσωπεία του πρωθυπουργού και παράλληλα να τον εγκαλεί με ύφος ανεπίτρεπτο και προκλητικό, παράγων μη έχων σχέση με το ΥΠΕΞ!».

efsyn.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ