ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΤΟΥ Μ. ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ Ο Θ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΑΣΙΑΚΟΠΣτο Μ. Μοναστήρι βρέθηκε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο τεχνικών έργων Β. Βισβίκη, την αντιδήμαρχο Αρμενίου – Κιλελέρ Ι. Πινάκα, τον δημοτικό σύμβουλο Ι. Κουκούτση, τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου  Μ. Μοναστηρίου Δ. Βλαϊδη,  και τον τοπικό σύμβουλο Π. Κυρούδη.

Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση στηθαίων από την εταιρία που διαχειρίζεται τη λειτουργία του αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ, γεγονός που αποκλείει τη διέξοδο του παράδρομου προς το οδόστρωμα της Εθνικής οδού. Αυτό έχει ως συνέπεια να διοχετεύεται η κυκλοφορία του παράδρομου στους δρόμους του Μ. Μοναστηρίου με συνέπειες για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Ο δήμαρχος Κιλελέρ δήλωσε ότι το πρόβλημα είναι υπαρκτό και αφορά στην καθημερινότητα των κατοίκων του Μ. Μοναστηρίου. Για να ολοκληρωθεί ο παράδρομος και να μην οδηγεί σε αδιέξοδο ο κ. Νασιακόπουλος δήλωσε ότι ο δήμος Κιλελέρ θα διεκδικήσει την κατασκευή γέφυρας στο δεξιό παράδρομο έτσι ώστε αυτός να μην διακόπτεται, όπως συμβαίνει τώρα, από την ύπαρξη ενός ρέματος και την ασφαλτόστρωση του αριστερού παράδρομου για να έχουν ασφαλή πρόσβαση οι οδηγοί στο Μ. Μοναστήρι.

Επιπροσθέτως ο δήμαρχος δήλωσε ότι κατανοεί την αγανάκτηση των κατοίκων και ότι ήρθε σε επαφή με το Γενικό Διευθυντή των αυτοκινητοδρόμων Αιγαίου για να διευθετηθεί άμεσα το πρόβλημα, να σταματήσει η ταλαιπωρία των ανυποψίαστων οδηγών και να αποκατασταθεί ομαλά η καθημερινότητα των κατοίκων του Μ. Μοναστηρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ