ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η «EXTREME» ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

77JΣάλο στους τόπους κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε η εμφάνιση της συζύγου του Κύπριου προέδρου, Νίκου Αναστασιάδη, κατά τη διάρκεια συνάντησής της με τον Αμερικανό πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα, στο πλαίσιο της 69ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Σε φωτογραφία που αναρτήθηκε στο επίσημο προφίλ του προέδρου της Κύπρου στο Facebook, φαίνεται ο Μπαράκ Ομπάμα να ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στην Άντρη Αναστασιάδη, η οποία επέλεξε μία ημιδιάφανη μαύρη μπλούζα από την οποία φαίνεται καθαρά ο μαύρος στηθόδεσμός της και μία μαύρη μακριά παντελόνα.

Στο πλευρό της ο βρίσκεται ο σύζυγός της, ο οποίος απαθανατίστηκε να ακουμπάει ελαφρά με το χέρι του τη μέση της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα.

Η ανάρτηση της φωτογραφίας προκάλεσε ποικίλα σχόλια με τους περισσότερους χρήστες να αναφέρονται στην στιλιστική επιλογή της κυρίας Αναστασιάδη.

«Καλά η δική μας κυρία προέδρου φόρεσε τα διάφανα να πάει στον Ομπάμα; Ένα ωραίο ταγέρ θα ήταν πιο εκλεπτυσμένο και αριστοκρατικό», «Σι-θρου μπλούζα; Χμ!», «Σαν να είναι λίγο too σέξι η πρώτη κυρία μας;», «Σι-θρου;», «Τι τρέχει με το σουτιέν της κυρίας Αναστασιάδη; Πραγματικά αηδιαστικό», «Γιατί να μην προσέξουμε την σι-θρου μπλούζα; Δεν αρμόζει ούτε στην ηλικία της, ούτε σαν πρώτη κυρία», είναι μερικά από τα σχόλια χρηστών του Διαδικτύου.

Την ίδια ώρα, ένας χρήστης που παρατηρεί την κίνηση οικειότητας του Κύπριου προέδρου, διερωτάται: «Πού είναι το χέρι μας;».

Βέβαια, μία ένθερμη υποστηρίκτρια της κυρίας Αναστασιάδη και των… διαφανειών γράφει σε ανάρτησή της: «Ό,τι και να πείτε η πρώτη κυρία της Κύπρου είναι μία κουκλάρα, είναι μέσα στη μόδα. Και το ότι μια υπερδύναμη καταδέχεται μόλις μισό εκατομμύριο κατοίκους είναι και μόνο του μια μεγάλη επιτυχία κακά τα ψέματα! Εύγε κύριε Αναστασιάδη!».

protothema.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ