ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ 3ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑ.Λ. ΛΑΡΙΣΑΣ

3οεπαλΣυνεχίζονται οι μετεγγραφές στο 3ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Λάρισας για το σχολικό έτος 2014-2015. Στο 3ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. λειτουργούν οι εξής Ειδικότητες: 1) Υπάλληλος Εμπορίας και Διαφήμισης,  2) Υπάλληλος Οικονομίας και Διοίκησης στον Τουρισμό,  3) Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών,  4) Σχεδιαστής Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής,  5) Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής,  6) Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων Η/Υ και  7) Τεχνικός Εφαρμογών Λογισμικού.

Δικαίωμα μετεγγραφής στο 3ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. έχει κάθε μαθητής της Α΄ ή της Β΄ τάξης οποιουδήποτε Λυκείου.

Οι απόφοιτοι του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ., σύμφωνα με το άρθρο 12 του νέου Ν.4283/2014, λαμβάνουν δύο τίτλους σπουδών: α) Απολυτήριο Επαγγελματικού Λυκείου επιπέδου 4 (ισότιμο με το Απολυτήριο Γενικού Λυκείου) και β) Πτυχίο Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 4, το οποίο τους εξασφαλίζει επαγγελματικά δικαιώματα που τους επιτρέπουν την εργασία στην Ειδικότητα που θα επιλέξουν, αμέσως μετά την αποφοίτησή τους.

Στους σπουδαστές του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. παρέχεται: δωρεάν μεταφορά ή επιδότηση μετακίνησης, καθώς και αναβολή στράτευσης.

Το 3ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. στεγάζεται στο διδακτήριο του 5ου Λυκείου Λάρισας, Ιουστινιανού & Κομνηνών, στο κέντρο της πόλης κι έτσι η πρόσβαση σ’ αυτό είναι εύκολη. Λειτουργεί τις ώρες 18:00΄-21:30΄. Πληροφορίες στο τηλ. 2410-236182

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ