ΕΚΛ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ

συνταγογραφησηΗ διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, πληροφορεί τους άνεργους και τους ανασφάλιστους ότι οι γιατροί των δημοσίων νοσοκομείων και των μονάδων του ΠΕΔΥ, είναι υποχρεωμένοι να συνταγογραφούν ηλεκτρονικά τα φάρμακα τους, όπως στους ασφαλισμένους.

«Μπορείς να παίρνεις τα φάρμακά σου από τα φαρμακεία των δημόσιων νοσοκομείων (αυτά που χορηγούνται εντός νοσοκομείων κατά τη διάρκεια της νοσηλείας ή σε ημερήσια και εξωτερική βάση), από τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ και από τα ιδιωτικά φαρμακεία αυτά που συνταγογραφούνται για χορήγηση εκτός νοσοκομείου.

Τα ελάχιστα αυτά μέτρα ανακούφισης, όπως αυτά για τα φάρμακα σου, παίρνονται λόγω της πίεσης του εργατικού-λαϊκού κινήματος. Μην τους χαρίζεις! Δεν είναι ελεημοσύνη!

Ενημερώσου, διεκδίκησε τα δικαιώματα σου.

Έλα να παλέψουμε μαζί για να είναι η υγεία του λαού κατοχυρωμένο δωρεάν κοινωνικό αγαθό και όχι ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα. Έχουμε πληρώσει βαρείς άμεσους και έμμεσους φόρους, χαράτσια. Να βάλουμε τέλος σε όλα αυτά.

Ολοι στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας το Σάββατο 4 Οκτώβρη, στις 11 τα πρωί στην Κεντρική Πλατεία», αναφέρει το ΕΚΛ σε ανακοίνωσή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ