«ΛΥΓΙΣΕ» ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εκπληκτική εμφάνιση Κουτσουνούρη

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠαιχνίδι για γερά νεύρα διεξήχθη σήμερα το απόγευμα
στο κλειστό της Νεάπολης, όπου η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Ολύμπιας υποδέχτηκε τον Παναθλητικό, στο πλαίσιο των «16», για το κύπελλο Ελλάδας.

Τα κορίτσια του Θοδωρή Λιάκου με προσήλωση στην άμυνα, ομαδικό μπάσκετ και μια Κουτσουνούρη σε μεγάλη μέρα «κοίταξαν στα μάτια» τις αντιπάλους ( η ομάδα της Θεσσαλονίκης αγωνίζεται στην Α1) και απέτυχαν να πάνε το ματς στην παράταση κυριολεκτικά στην τελευταία επίθεση, χάνοντας τελικά με σκορ 59-61.

Διαφήμιση του γυναικείου μπάσκετ για τις «πορτοκαλί», που έδειξαν πως έχουν πολλά να δώσουν στην κατηγορία αλλά  και στους  φιλάθλους που  στήριξαν με την παρουσία τους την προσπάθειά τους.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΚορυφαία του γηπέδου η σέντερ της ομάδας Ασημίνα Κουτσουνούρη που σκόραρε, «έκοψε» και «κατέβασε»  ριμπάουντ στην καλύτερη ίσως εμφάνισή της με το σύλλογο, πολλές βοήθειες από την έμπειρη Δημ. Χαβαλέ, σημαντική η παρουσία της Χρ. Καψοκόλη στην άμυνα και λύσεις όταν χρειάστηκε από Κυριτσάκα και Σπυροπούλου ( που έπαιξε προερχόμενη από τραυματισμό)συνθέτουν το σκηνικό ενός  αγώνα , όπου … ήταν όλες τους υπέροχες.

Τα δεκάλεπτα: 18-19, 31-31(ημ.), 48-46, 59-61(τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ(Θ.Λιάκος- Ηλ.Λιάκος):Κυριτσάκα 5, Καψοκόλη 4, Σουλιώτη 4, Σπυροπούλου 12 (2), Αραπακοπούλου, Χαβαλέ 10, Σκαρλή 2, Κουτσουνούρη 22 (1), Καλλίδη, Ντριστέλα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ