ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΜΟΛΗΨΙΑ ΣΤΟ ΔΑΜΑΣΙ

Απάντηση και από τον εργολάβο που κάνει λόγο για διευθέτηση της κοίτης κατόπιν εντολής

???????????????????????????????Συνέχεια στο θέμα της αμμοληψίας στο Δαμάσι δίνει με επιστολή του στην σελίδα paidis.com, ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών και δημοτικός σύμβουλος Στ. Ροντούλης, προαναγγέλλοντας εξελίξεις και βάλλοντας κατά του αντιδημάρχου Χρ. Τσιόπα.

Στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:

“Πραγματικά εξεπλάγην από τη θρασύτατη τοποθέτηση του κ. Τσιόπα. Περίμενα να διαθέτει μεγαλύτερη αντιληπτική των πραγμάτων ικανότητα και θέλησα κατ΄αρχήν να τον προστατεύσω λόγω της εμφανούς απειρίας του.

Δυστυχώς όμως ο ίδιος υποσκάπτει τη θέση του και αύριο θα βρεθεί προ οδυνηρών εκπλήξεων, που ούτε καν διανοείται. Ελπίζω ότι τότε θα διαθέτει και το κουράγιο της παραίτησης, καθ’ όσον τα ίδια τα γεγονότα θα αποδείξουν ότι είναι τελείως ανεπαρκής για τη θέση του.

Προς το παρόν θα τον παροτρύνω να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να προσπαθήσει να απαντήσει στα ερωτήματα της “Δράσης Πολιτών” και όχι να επιδεικνύει ανούσια έγγραφα με τα οποία όλοι γελούν και τα οποία αποδεικνύουν εις την νιοστή την γκάφα του.

Ετσι ακόμη και αν ο ίδιος δεν το επιθυμεί, εγώ θα προσπαθήσω να τον νουθετήσω έστω και την ύστατη ώρα. Τον πληροφορώ λοιπόν ότι είναι καλύτερο να ζητήσει ταπεινά συγνώμη τώρα, όσο δηλαδή υπάρχει ακόμη χρόνος, γιατί σε λίγες ώρες, κυριολεκτικά θα καταστεί περίγελως της τοπικής κοινωνίας.

Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ

Εν τω μεταξύ με αφορμή τη χθεσινή ανακοίνωση του κ. Ροντούλη υπήρξε παρέμβαση από την πλευρά του εργολάβου, ο οποίος υποστηρίζει ότι δεν κάνει αμμοληψία αλλά διευθέτηση της κοίτης του χειμάρρου Γαλουγάβρα όπως του ζητήθηκε από την διεύθυνση Τεχνικών Εργων της περιφέρειας που εξέδωσε και σχετική άδεια την οποία παρέδωσε την προηγούμενη Τετάρτη στο Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου.

Μάλιστα σημειώνει ότι με παρότρυνση της υπηρεσίας ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέρα τη διευθέτηση της κοίτης για να μην υπάρξουν κίνδυνοι πλημμυρών.

Παράλληλα διευκρινίζει ότι το Σάββατο του ζητήθηκε από τον κ. Λυτροκάπη να σταματήσει τις εργασίες αμμοληψίας, με δεδομένο ότι υπήρξαν πολλές καταγγελίες στο Α.Τ. Τυρνάβου, μέχρι και το πρωί της Δευτέρας, οπότε κλιμάκιο της υπηρεσίας θα πραγματοποιήσει αυτοψία στην κοίτη του χειμάρρου Γαλουγάβρα. Επίσης του γνωστοποιήθηκε και από το Α.Τ. Τυρνάβου ότι θα πρέπει να σταματήσει τις εργασίες και ότι δεν θα πρέπει να απομακρύνει την άμμο από το σημείο στο οποίο την εναπόθεσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ