ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

ΚΔΒΜΣυνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον η διαδικασία αιτήσεων για τα προγράμματα ενηλίκων του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Κιλελέρ. Οι αιτήσεις έχουν ξεκινήσει από τις 24/09/2014 και η συμμετοχή των πολιτών είναι αυξημένη. Τα προγράμματα στα οποία μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή είναι τα εξής:

1)Νέες τεχνολογίες ( Η/Υ )

2)Βασικά Αγγλικά

3)Βασικά Ιταλικά

4)Φωτογραφία

5)Διαμόρφωση και διακόσμηση εσωτερικών χώρων

6)Πρακτικές συμβουλές διατροφής

Αιτήσεις υποβάλλονται καθημερινά στο ΚΔΒΜ Κιλελέρ, διεύθυνση : Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας, τηλέφωνο : 2410922122 από 24/09/2014 έως 02/10/2014 στις ώρες 09:30-11:30, υπεύθυνη: Ρουπακιά Αθανασία.

Η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με το ΚΔΒΜ Κιλελέρ προκειμένου για τη διευκόλυνση των δημοτών ενημερώνει τους δημότες ότι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση και στο ΚΕΠ περιοχής τους  ( ΚΕΠ Αγ. Αναργύρων, Αρμενίου, Κιλελέρ, Νίκαιας , Πλατυκάμπου ).

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ