ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

Ανακοίνωση της διοίκησης του ΕΚΛ με αφορμή την παραπομπή του προέδρου σε δίκη για κινητοποίηση στα διόδια

διοδιαΤην ώρα που σκοτώνεται κόσμος στους παράδρομους της Εθνικής Οδού, γιατί αναγκάζεται να κυκλοφορεί σ’ αυτούς λόγω των πανάκριβων διοδίων που επέβαλαν οι επιχειρηματικοί όμιλοι στους οποίους η κυβέρνηση παρέδωσε το Εθνικό Οδικό δίκτυο, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, σέρνεται στα δικαστήρια να δικαστεί για κινητοποίηση του ΠΑΜΕ που έγινε το 2013 με αίτημα να καταργηθούν όλα τα διόδια.

Και μάλιστα με τις βαριές κατηγορίες της διέγερσης και της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών με πρόθεση με κίνδυνο για τον άνθρωπο!!!

Οι αγώνες των εργαζομένων, απέναντι στην βάρβαρη πολιτική που μας εξαθλιώνει, ούτε ποινικοποιούνται, ούτε μπορούν να σταματήσουν με την επιστράτευση των αστυνομικών και δικαστικών μέτρων.

Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα δεν εκφοβίζεται. Ο αγώνας για την κατάργηση των διοδίων και της ληστείας του λαού, όπως και για την ανατροπή της συνολικής βάρβαρης πολιτικής, θα συνεχιστεί και θα φτάσει στο τέλος. Το ΕΚΝΛ, αξιώνει το σταμάτημα της δίωξης του Προέδρου του και κάθε άλλου συνδικαλιστή ή αγωνιστή που παλεύει για την κατάργηση των διοδίων. Αξιώνει την άμεση κατάργηση όλων των διοδίων και την ελεύθερη διακίνηση στο οδικό δίκτυο.