ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ S/MT «ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ

τροφιμαΣτο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης  και ευαισθητοποίησης των πολιτών που πραγματοποιούν οι Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων, το προσωπικό του Κοινωνικού Συσσιτίου θα βρίσκεται το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014 και ώρες 10:30-13:00, στο Super Market «Βλαχοδήμος» στη Γιάννουλη με σκοπό την ενημέρωση των καταναλωτών για το έργο τους αλλά και τη συγκέντρωση τροφίμων για τους σιτιζομένους της δομής.

“Σας καλούμε να συνδράμετε στην προσπάθεια υποστήριξης των κοινωνικά ευπαθών ομάδων προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία και θα διατεθούν για την παρασκευή γευμάτων για τους απόρους συμπολίτες μας.

Το Κοινωνικό  Συσσίτιο είναι μια από τις Κοινωνικές Δομές Άμεσης  Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων, που λειτουργεί σε συνεργασία με το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης «ΘΕΣΙΣ».

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια ανθρωπιάς και αλληλεγγύης μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία είτε με τον Εθνικό Μηχανισμό Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης στο τηλ. 801-1122-444  (www.koinoniasos.gr) είτε με το  Κοινωνικό Συσσίτιο στο τηλ. 2410-566795 καθημερινά 9:00-17:00 στην οδό Μύρων 7”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ