Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ

77iΜε την μπάντα κρουστών «Paranaue», μουσικές από τον dj Γρηγόρη Κόκκινο, κλήρωση για ένα τάμπλετ-δώρο από την MLS και εκπτωτικά κουπόνια, υποδέχεται η Θεσσαλονίκη-Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 τους πρωτοετείς φοιτητές των τεσσάρων πανεπιστημίων της πόλης, σήμερα Τετάρτη 1 Οκτωβρίου από τις 18:00 μέχρι τα μεσάνυχτα στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Τους πρωτοετείς φοιτητές από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Α-ΤΕΙ-Θ και το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας θα υποδεχτούν ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μπουτάρης και η Πρόεδρος της «Θεσσαλονίκη-Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014» κ. Μαρία Πασχαλίδου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 και τα ευρωπαϊκά προγράμματα του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, η Πρόεδρος της «Θ-ΕΠΝ 2014» και οι Πρυτάνεις των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Θεσσαλονίκης.

Οι πρώτοι 1000 πρωτοετείς φοιτητές- που θα εγγραφούν στη λίστα της «Θ-ΕΠΝ 2014» κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης- θα πάρουν δώρο την τσάντα με το λογότυπο, εκπτωτικά κουπόνια για τάμπλετ και κινητά τηλέφωνα, χάρτη της Θεσσαλονίκης και χρήσιμες πληροφορίες για τη ζωή στην πόλη.

agapo-thessaloniki.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ