ΚΟΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

astynomikosΤην επίσκεψη του διοικητή του Α.Τ. Τυρνάβου Ευάγγελου Πελεκάνη, δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Παναγιώτης Σαρχώσης, ο οποίος παρουσία των αντιδημάρχων Χρ. Τσιόπα και Κ. Κουλιού, είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί του θέματα που αφορούν την ασφάλεια και την τήρηση της τάξης στην περιοχή.

Υποδεχόμενος τον κ. Πελεκάνη ο δήμαρχος τόνισε ότι ο δήμος και το Α.Τ. Τυρνάβου θα πρέπει να κάνουν κοινό αγώνα για να εμπεδώσουν το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους της περιοχής.

Με την ευκαιρία της συνάντησης ο κ. Σαρχώσης ζήτησε να ενταθεί η αστυνόμευση στο τμήμα των κεντρικών δρόμων του Τυρνάβου από το Γυμνάσιο μέχρι και το κτίριο του ΟΤΕ, να παταχθεί η παράνομη στάθμευση σε πλατείες και πεζοδρόμους στον Τύρναβο και τον Αμπελώνα, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην έξαρση της εγκληματικότητας που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στις κατοικημένες αλλά και στις αγροτικές περιοχές του δήμου.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι η δημοτική αρχή θα είναι αρωγός στις προσπάθειες που θα γίνουν για την ενίσχυση του Α.Τ. Τυρνάβου σε προσωπικό και μέσα, ενώ αμέσως μετά τη συνάντηση επικοινώνησε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας Π. Ντζιοβάρα, από τον οποίο ζήτησε ενίσχυση του Α.Τ. σε προσωπικό ώστε να γίνει πιο αποτελεσματική η αστυνόμευση στο κέντρου του Τυρνάβου αλλά και του Αμπελώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ