ΜΕ ΚΩΤΣΟ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙ Η ΠΕΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ

kotsospedΟι κομματικές παρωπίδες και τα μικροκομματικά συμφέροντα, επεκράτησαν στις σημερινές αρχαιρεσίες για την εκλογή νέας διοίκησης στης ΠΕΔ Θεσσαλίας και για αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΚΕΔΕ, αφού με την ψήφο δημάρχων και δημοτικών συμβούλων του νομού Λάρισας, ο δήμαρχος Μουζακίου, θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας, αφού ο προσκείμενος στη ΝΔ συνδυασμός που ηγήθηκε κέρδισε τις σημερινές εκλογές.

Αλήθεια ποιος από αυτούς τους δημάρχους και τους συμβούλους του νομού Λάρισας θα μπορέσει αύριο να διαμαρτυρηθεί για τη λαίλαπα περικοπών και απολύσεων που θα υπάρξουν στην αυτοδιοίκηση,. Ποιός θα πει στους κατοίκους των δήμων του νομού ότι δεν θέλησαν να ηγηθεί της ΠΕΔ ο δήμαρχος Λαρισαίων και επέλεξαν για πρόεδρο του ανώτερου συνδικαλιστικού οργάνου της Θεσσαλίας τον δήμαρχο του Μουζακίου μόνο και μόνο επειδή ανήκει στη Ν.Δ.;

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο συνδυασμός του κ. Κωτσού έλαβε 63 ψήφους και 11 έδρες, ο συνδυασμός του κ. Απόστολου Καλογιάννη 42 ψήφους και 7 έδρες, ο συνδυασμός του κ. Δ. Τσιαντή 15 ψήφους και 3 έδρες και ο αυτόνομος Γ. Καίκης 4 ψήφους χωρίς να πάρει καμία έδρα.

Βάσει της ψηφοφορίας ο συνδυασμός του Γ. Κωτσού εξέλεξε 6 αντιπροσώπους στην ΚΕΔΕ, του κ. Απ. Καλογιάννη 4 και του κ. Δ. Τσιαντή 2.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ