ΠΑΤΡΑ: ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΑΠΟΠΛΑΝΟΥΣΑΝ ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ – ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ

543Η ασφάλεια Πάτρας έστησε επιχείρηση και χθες το μεσημέρι μετά από επιτήρηση συνέλαβαν έναν 79χρονο την ώρα που σε γωνιακό σημείο του καταστήματος, ασελγούσε σε δύο ανήλικες ρομά 13 και 15 ετών.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα τους, πραγματοποίησαν αστυνομική επιχείρηση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου κατέλαβαν τον 79χρονο να ασελγεί σε δύο ανήλικες αλλοδαπές, υπηκόους Ρουμανίας, Ρομά ηλικίας 13 και 15 ετών.

Το κατάστημα το λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνη η 52χρονη, ενώ αναζητούνται ο 33χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος και ένας 62χρονος ημεδαπός, που το διευθύνει.

Επιπλέον, προσήχθησαν ακόμη δέκα θαμώνες του καταστήματος στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών και συνελήφθη ένας 62χρονος ημεδαπός για καταδικαστικές αποφάσεις και ένας 46χρονος υπήκοος Αλβανίας για παράνομη είσοδο και παραμονή στη Χώρα.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι, ο 79χρονος εκμεταλλευόμενος την δεινή οικονομική κατάσταση των θυμάτων και υποσχόμενος αμοιβή 10 με 15 ευρώ αποπλάνησε τις ανήλικες και ασέλγησε σε βάρος τους.

Σημειώνεται, ότι ο ιδιοκτήτης και οι υπεύθυνοι του καταστήματος, διευκόλυναν την τέλεση ασελγών πράξεων από ηλικιωμένους σε ανήλικες Ρομά, εντός του καταστήματος, τουλάχιστον κατά τον τελευταίο μήνα.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών συνέλαβαν την 33χρονη μητέρα της 15χρονης και τις 26 και 22 ετών αδερφές τις 13χρονης, που είχαν την επιμέλεια τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

thebest.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ