ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΥΦΤΟ ΤΟΥ ΑΝΔ. ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

loverdΧωρίς να δώσει σαφείς πληροφορίες για το πώς θα κινηθεί συνέχισε και σήμερα για τρίτη ημέρα την περιοδεία του – επικοινωνιακή και ανούσια φιέστα στη Θεσσαλία, ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κ. Λοβέρδος επρόκειτο να επισκεφθεί το Λιβάδι και την Καλλιθέα στο δήμο Ελασσόνας, αλλά φαίνεται ότι και αυτό το κομμάτι του προγράμματος όπως και άλλα τις προηγούμενες ημέρες δεν θα τηρηθεί, έστω και αν έχει σημάνει από νωρίς το πρωί συναγερμός στην Α.Δ. Λάρισας και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρισκόταν από νωρίς στο σχολείο της Καλλιθέας.

Πριν από λίγο διέρρευσε πληροφορία για νέα επίσκεψη του κ. Λοβέρδου μαζί με την διευθύντρια εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Ζιάκα στο γυμνάσιο Τυρνάβου, χωρίς τελικά να πραγματοποιηθεί αυτή η νέα επίσκεψη ενώ αυτή την ώρα οι συνδικαλιστές έχοντας την πληροφορία ότι τελικά ο κ. Λοβέρδος θα επισκεφθεί το Μουσικό σχολείο, στέλνουν δυνάμεις εκπαιδευτικών στο σχολείο για να του επιφυλάξουν θερμή υποδοχή σε περίπτωση που τελικά το επισκεφθεί.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγο προκλήθηκε ένταση στο σχολείο της Καλλιθέας όταν οι εκπαιδευτικοί που βρέθηκαν εκεί ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΕΛΜΕ διαπιστώνοντας την ύπαρξη αστυνομικών εντός του σχολείου απαίτησαν την άμεση απομάκρυνσή τους με δεδομένο ότι το σχολείο βρίσκεται σε λειτουργία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ