ΦΙΑΣΚΟ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ψήφισμα της ΕΛΜΕ Λάρισας

SXOLEIOΦιάσκο το επικοινωνιακό παιχνίδι. Η καλοστημένη επιχείρηση δημιουργίας προφίλ ενός «αγωνιούντα» εραστή της εκπαίδευσης, κονιορτοποιήθηκε χθες στη Λάρισα. Ένας υπουργός που υποδύεται ταυτόχρονα τον σχολικό σύμβουλο, το ελεγκτή δημόσιας διοίκησης, τον γυμναστή, τον δάσκαλο, το φίλο του μάχιμου εκπαιδευτικού, έδειξε χθες την πραγματική του εικόνα.

Ο «υπέρμαχος» του δημοκρατικού διαλόγου, λιποτάκτησε χθες και δε υλοποίησε το πρόγραμμά του. Η επικοινωνιακή του τακτική που αντιγράφει πρακτικές τυχερών παιγνίων, δεν αρμόζει στον χώρο της εκπαίδευσης.

Δεν έχει το πολιτικό σθένος ο εντολοδόχος της Τρόικας  να αντικρίσει δημόσια τους εκπαιδευτικούς. Ειδικά τους απολυμένους. Δεν τόλμησε καν να εμφανιστεί στα σχολεία της επαρχίας Ελασσόνας. Εκατοντάδες εκπαιδευτικού, γονείς και μαθητές τον περίμεναν στο Γυμνάσιο Καλλιθέας για να του πουν κατάματα πως δεν θα επιτρέψουν την κατεδάφιση της δημόσιας εκπαίδευσης. Δεν έχουμε τίποτα προσωπικό μαζί του. Μας αφήνουν αδιάφορους οι αδόκιμες επικοινωνιακές τακτικές του. Η ανατροπή της αντιεκπαιδευτικής και αντιλαϊκής πολιτικής είναι για μας το ζητούμενο. Έκαστος εφ’  ω ετάχθη.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ