ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΕΠΑΘΕ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΣΙΑΓΩΝΑΣ ΛΟΓΩ ΧΑΣΜΟΥΡΗΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

χασμουρητοΜάθημα ανθρωπιάς κι αλτρουισμού έδωσαν ο οδηγός αλλά και οι επιβάτες του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε 19χρονη επιβάτιδα.

Η φοιτήτρια κατά τη διάρκεια της διαδρομής, και δύο ώρες αφού είχαν αφήσει το Μεσολόγγι με κατεύθυνση προς την Αθήνα,  έπαθε εξάρθρωση σιαγόνας από έντονο χασμουρητό!

Οι 40 επιβάτες του ΚΤΕΛ, χωρίς να σκεφτούν την καθυστέρηση, ενθάρρυναν τον οδηγό που έσπευσε να καλέσει ταξί για να μεταβεί η 19χρονη άμεσα στο νοσοκομείο. Η κοπέλα υπέφερε από φρικτούς  πόνους καθώς το σαγόνι της είχε μετατοπιστεί και δεν μπορούσε ούτε να καταπιει. Μετά από επικοινωνία με ειδικό γιατρό κρίθηκε απαραίτητη η άμεση αντιμετώπιση του συμβάντος.

Σύμφωνα με το thebest.gr, η 19χρονη, φοιτήτρια στην Αθήνα, με τον οδηγό και μία επιβάτιδα, επισκέφτηκε οδοντίατρο στο Ξυλόκαστρο που έδωσε τέλος στο μαρτύριό της.

«Είναι θέμα συνείδησης, θα μπορούσε να είναι η κόρη μου. Άλλωστε, όλοι επέδειξαν φιλοτιμία, και οι επιβάτες αλλά και η οδοντίατρος η οποία δεν δέχθηκε καν να λάβει χρήματα για την βοήθεια που πρόσφερε» δήλωσε ο οδηγός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ