ΦΟΝΙΚΗ ΝΤΑΛΙΚΑ ΣΚΟΡΠΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ

egnatiaΑπίστευτη τραγωδία συνέβη στις 10:30 το πρωί της Κυριακής στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του χωριού Μέση, ανάμεσα στην Κουλούρα και τη Βέροια. Ο πρώτος απολογισμός είναι τραγικός: τέσσερις νεκροί και 22 τραυματίες, 10 εκ των οποίων είναι σοβαρά.
Η τραγωδία συνέβη στο ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον διοικητή Κεντρικής Μακεδονίας του Πυροσβεστικού Σώματος, Χρύσανθο Αθανασόπουλο.
Εξαιτίας έργων της ΔΕΗ στο συγκεκριμένο σημείο, είχε σχηματιστεί ουρά 35 αυτοκινήτων, μεταξύ των οποίων και τρεις νταλίκες, και άγνωστο γιατί η νταλίκα δεν κατάφερε να σταματήσει. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ο οδηγός της νταλίκας δεν φρέναρε καν.

Καθώς έπεσε πάνω στο πρώτο αυτοκίνητο, το ΙΧ και η νταλίκα τυλίχθηκαν στις φλόγες. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, που σύμφωνα όσα είπε στο thousandnews.gr η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης Χρυσή Ματσικούδη, είναι γυναίκα, βγήκε φλεγόμενος από το αυτοκίνητό του αλλά δεν κατάφεραν να τον σώσουν και κάηκε ζωντανός.
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αυτοκίνητα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής και εκτός από τους τέσσερις νεκρούς, εντόπισαν πέντε τραυματίες, τους οποίους παρέλαβαν τα ασθενοφόρα. Υπάρχουν και άλλοι τραυματίες, που μεταφέρθηκαν με ιδιωτικά αυτοκίνητα σε νοσοκομεία της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης.

ΕΓΝΑΤΙΑ2Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, 10 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί σοβαρά.
Ο διοικητής της πυροσβεστικής αναφέρθηκε επίσης σε δύο καμένα ολοσχερώς αυτοκίνητα, ένα ΙΧ και μία νταλίκα. Υπάρχουν σε ορισμένα αυτοκίνητα εγκλωβισμένοι οδηγοί, με τους οποίους υπάρχει επικοινωνία και γίνεται προσπάθεια να τους απεγκλωβίσουν!
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο οδηγός της νταλίκας, ρουμανικής καταγωγής, αμέσως μετά το τροχαίο πήρε τα χαρτιά του και εξαφανίστηκε, όμως αργότερα εντοπίστηκε να συλληφθεί.
Λόγω του δυστυχήματος έχουν κλείσει και τα δυο ρεύματα της Εγνατίας και η κυκλοφορία των αυτοκινήτων γίνεται από την παλαιά Εθνική οδό Κοζάνης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ