ΜΕΤΩΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

νταμτσιοςΣυνάντηση με τους εργαζόμενους και τους εκδοροσφαγείς είχε η νέα διοίκηση των διαδημοτικών σφαγείων του Τυρνάβου σε μια προσπάθεια να επιβεβαιώσει τη διάθεσή της για στενή και αρμονική συνεργασία όλων των πλευρών με στόχο τη δυναμική συνέχιση της λειτουργίας των σφαγείων.

Μιλώντας στους συγκεντρωθέντες ο πρόεδρος των σφαγείων Ανδρέας Ντάμτσιος τόνισε με νόημα ότι θα πρέπει διοίκηση, εργαζόμενοι και εκδοροσφαγείς να παλέψουν από κοινού για να μπορέσουν τα σφαγεία να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες που έχει προκαλέσει η κρίση και να πορευτούν σε τροχιά ανάπτυξης.

Οπως ανέφερε η νέα διοίκηση είναι αποφασισμένη να κινηθεί σε αυτή την κατεύθυνση και ζητά τη συνεργασία όλων.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και άλλα στελέχη της διοίκησης ενώ από την πλευρά τους και οι εργαζόμενοι έδειξαν διάθεση αρμονικής συνεργασίας με τη νέα διοίκηση των σφαγείων.

Αυτό το καλό κλίμα που κυριάρχησε στη συνάντηση είναι και το χαρακτηριστικό αυτών των ημερών και στο χώρο του σφαγείου. Σε αυτή την κατεύθυνση συμβάλει και ο πρόεδρος των εκδοροσφαγέων Απ. Μπότης, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία τονίζει ότι στο σφαγείο του Τυρνάβου λειτουργεί το μοναδικό σωματείο μέλος της πανελλήνιας ομοσπονδίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ