ΝΕΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ – ΤΥΡΝΑΒΟ – ΑΜΠΕΛΩΝΑ

σμνεοΤο κενό που άφησαν τα σούπερ μάρκετ Λάρισα με το κλείσιμό τους προσπαθεί να καλύψει ένα νέο επιχειρηματικό σχήμα στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες συμμετέχουν κάποιοι μέτοχοι των Σ/Μ Λάρισα και στέλεχος τεχνικής εταιρείας που αντιμετώπισε πριν από λίγα χρόνια σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές αυτό το νέο σχήμα βρίσκεται σε συνεννόηση με μεγάλο όμιλο σούπερ μάρκετ, ο οποίος είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει με τη μέθοδο του franchiseτο όνομα του ομίλου σε καταστήματα σούπερ μάρκετ που θα λειτουργήσουν στη Λάρισα, τον Τύρναβο και τον Αμπελώνα σε πρώτη φάση.

Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στον Τύρναβο το νέο κατάστημα θα λειτουργήσει στο κτίριο που φιλοξενούσε σούπερ μάρκετ Λάρισα, το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στον Αμπελώνα, ενώ για τη Λάρισα στόχος του σχήματος είναι να λειτουργήσει επίσης τα καταστήματά του σε χώρους που λειτουργούσαν Σ/Μ Λάρισα, ενώ αναζητούν και εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν επιτευχθεί.

Σε πρώτη φάση το επιχειρηματικό σχήμα αναμένεται να λειτουργήσει τουλάχιστον 12 καταστήματα.

Πολλά πάντως θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες αφού υπάρξει και κάποια δικαστική απόφαση σχετική με τα Σ/ΜΛάρισα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ