ΝΕΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕςΟι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας εγκαινιάζουν τη δράση “Χωρίς Μεσάζοντες” τη φετινή σεζόν στις 11 Οκτωβρίου στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης, με την απευθείας διάθεση έξι ποιοτικών τοπικών προϊόντων στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Συγκεκριμένα:

1. Τυρί φέτα Π.Ο.Π. από αιγοπρόβειο γάλα του Τυροκομείου Καλαμπάκας “Αμάραντος” του Θεόδωρου Παιδή. Η φέτα θα διατεθεί σε δύο συσκευασίες: 4,2 κιλών στην τιμή των 25 € και 2 κιλών στην τιμή των 12 € (τιμή κιλού 6 €).

2. Κασέρι βραβευμένο με βραβείο γεύσης του Τυροκομείου Καλαμπάκας “Αμάραντος” του Θεόδωρου Παιδή. Το κασέρι θα διατεθεί σε συσκευασία 1,3 κιλών και στην τιμή των 12 € (τιμή κιλού 9,3 €).

3. Φασόλια Λάρισας, ποικιλίας Northon (για σούπα), της παραγωγού Ελένης Ματθαίου σε συσκευασία 2,180 κιλών στην τιμή των 5 € (τιμή κιλού 2,3 €).

4. Φακές Κυπάρισσου, βραστερές, του παραγωγού Κώστα Δοξαριώτη σε συσκευασία 2 κιλών στην τιμή των 2,5 € (τιμή κιλού 1,25 €).

5. Κρεμμύδια Βαμβακούς Φαρσάλων, του παραγωγού Φλώρου Ευάγγελου σε συσκευασία 10 κιλών στην τιμή των 2,5 € (τιμή κιλού 0,25 €).

6. Σκόρδα των παραγωγών Γρηγόρη Τζιότζιου από τη Γλαύκη, Δημήτρη Σουκιά και Παναγιώτη Καλφούτζου από το Αγροκήπιο Λάρισας, μελών του συνεταιρισμού ΘΕΣ-γη, σε συσκευασία ενός κιλού (12-15 τεμάχια) στην τιμή των 1,5 €.

Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες των παραπάνω προϊόντων μπορούν να γίνουν μέσω του υπολογιστή σας στην ιστοσελίδα μας www.energw.gr , είτε από εθελοντές στη “Στέγη Αλληλεγγύης” (Παναγούλη 37 και Μανδηλαρά).

“Υπενθυμίζουμε σε όσους κάνουν τις παραγγελίες μέσω του υπολογιστή τους, για τη δική τους εξυπηρέτηση, να εκτυπώσουν την παραγγελία τους και να την προσκομίσουν στη γραμματεία την ημέρα διάθεσης  (κάνοντας κλικ στην “Εκτύπωση” κάτω δεξιά). Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γνωρίζετε το νούμερο της παραγγελίας σας. Επίσης, παρακαλούμε να τηρήσετε την ώρα προσέλευσης σας. Επιπλέον σας θυμίζουμε  ότι η ακριβής ποσότητα της παραγγελίας σας είναι εγγυημένη από την έναρξη της διάθεσης των προϊόντων μέχρι την ώρα προσέλευσής σας. Τέλος, αν δεν προσέλθετε τρεις φορές να παραλάβετε προϊόντα που παραγγείλατε, το σύστημα μπλοκάρει προσωρινά τη δυνατότητα πραγματοποίησης νέων παραγγελιών”, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Ενεργοί Πολίτες.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com