ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Συνάντηση με το σκηνοθέτη και τα μέλη της Θεατρικής σκηνής του Δήμου Κιλελέρ είχε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής Αχιλλέας Χατζούλης. Μετά τη συνάντηση ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Κιλελέρ κοινοποίησε την παρακάτω πρόσκληση:

«Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Κιλελέρ προσκαλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην Θεατρική Σκηνή Νίκαιας για τη νέα χρονιά σε συνάντηση την Παρασκεύη , 10 Οκτωβρίου 2014, στις 21.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Νίκαιας.

Η Θεατρική Σκηνή Νίκαιας έχει μακρά πορεία στο χώρο του θεάτρου, που χρονολογείται από το 1989. Έκτοτε έχει ανεβάσει αρκετά θεατρικά έργα, προσπαθώντας, αφενός μεν να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους σε επαφή με τη τέχνη του θεάτρου, αφετέρου δε να προσφέρει ποιοτική διασκέδαση στους πολίτες μέσα και έξω από τα όρια του Δήμου Κιλελέρ.

Η πρόσκληση είναι ανοικτή σε όλους όσους επιθυμούν να συμμετέχουν ως ενεργά μέλη από οποιαδήποτε θέση στο ανέβασμα μιας θεατρικής παράστασης, έχοντας έτσι την ευκαιρία να γνωρίσουν εκ των έσω τη χαρά και τις συγκινήσεις που μπορεί να τους προσφέρει η συμμετοχή σε μια ομαδική δημιουργική απασχόληση, όπως είναι το ερασιτεχνικό θέατρο».

Στη συνάντηση μετείχαν ο σκηνοθέτης της Θεατρικής σκηνής Άκυς Μητσιούλης και τα μέλη Νίκος Ζιαβλίακης, Εύη Μπατάλα και Γιώργος Μπόζαρλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ