ΣΤΑΣΗΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΤΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

οταΜε απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων Ν. Λάρισας οι εργαζόμενοι στους δήμους του νομού συμμετέχουμε στην πανελλαδική στάση εργασίας που προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ για την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 από τις 11:30 το πρωί ως τη λήξη του ωραρίου.

Σε ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

“Η κυβέρνηση εδώ και καιρό επιχειρεί προσχηματικό «επανέλεγχο» της μετατροπής των συμβάσεων των υπαλλήλων Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου με διαφορετικά νέα κριτήρια. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτός ο όψιμος επανέλεγχος με νέα κριτήρια επιχειρείται, γιατί η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί στην τρόικα για χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που θα οδηγήσει στη διάλυση και ιδιωτικοποίηση των δημοτικών Υπηρεσιών, προς τέρψη των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων. Η κυβέρνηση, για να καταφέρει τον σκοπό της, συστηματικά προπαγανδίζει ότι οι δημοτικοί υπάλληλοι αντιδρούν στον επανέλεγχο. Υπερασπιζόμενοι την αλήθεια και τους αγώνες μας απαντάμε ότι από την πρώτη στιγμή έχουμε ξεκάθαρα ταχθεί υπέρ της διαδικασίας ελέγχου των πλαστών πτυχίων και πιστοποιητικών που, ούτως ή άλλως, βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και ένα χρόνο από τις υπηρεσίες των Δήμων.

Ενάντια στον προσχηματικό «επανέλεγχο» των συμβάσεων συνεχίζουμε τις αγωνιστικές μας κινητοποιήσεις. Με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων Ν. Λάρισας συμμετέχουμε στην πανελλαδική στάση εργασίας που προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ για την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 από τις 11:30 το πρωί ως τη λήξη του ωραρίου.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ Ο.Τ.Α.!”

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com