ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε κεντρικό ομιλητή το διοικητή του Τμήματος Τροχαίας αστυνόμο Α’ Σεραφείμ Καφετζή πραγματοποιήθηκε και φέτος στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας η καθιερωμένη πλέον εκδήλωση του Τμήματος Τροχαίας της Αστυνομικής Δ/νσης Λάρισας με θέμα: “ Τροχαία ατυχήματα, οδική ασφάλεια και κυκλοφοριακή αγωγή”.

Πλήθος μαθητών αλλά και φορέων παρακολούθησε την ομιλία του κ. Καφετζή, ο οποίος αναφέρθηκε στο βαρύτατο «φόρο αίματος» που πληρώνουμε κάθε χρόνο εξαιτίας των τροχαίων ατυχημάτων, ενώ απευθυνόμενος κυρίως στα παιδιά, στάθηκε ιδιαίτερα στο κομμάτι της κυκλοφοριακής αγωγής και στους τρόπους βελτίωσής της.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτο πλαίσιο της εκδήλωσης λειτουργεί στο χώρο της Πινακοθήκης σχετική έκθεση φωτογραφίας ενώ στον περίβολο του κτιρίου εκτίθενται και τρακαρισμένα οχήματα.

Στους επισκέπτες της εκδήλωσης μοιράστηκε έντυπο υλικό με μηνύματα σχετικά με την εφαρμογή του ΚΟΚ καθώς και αναμνηστικά της έκθεσης.

Σύλλογοι, σωματεία, φορείς και κυρίως σχολεία καλούνται να επισκεφθούν την έκθεση φωτογραφίας, η οποία θα λειτουργήσει έως την Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ