ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

ΕπιτροπήΤη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 επισκέφθηκε τη Νίκαια επιτροπή καταγραφής ζημιών, οι οποίες προκλήθηκαν από την πλημμύρα της 6ης Σεπτεμβρίου 2014. Η επιτροπή διαπίστωσε ιδίοις όμμασι το μέγεθος του προβλήματος, ενώ κατέγραψε συστηματικά τις υλικές ζημιές σε κάθε κατοικία ξεχωριστά.

Στην παρούσα φάση η εν λόγω καταγραφή αφορά μόνο σε κύριες/ πρώτες κατοικίες και σε κυρίους χώρους κατοικιών. Ωστόσο, τόσο η Δημοτική Κοινότητα Νίκαιας, όσο και ο Δήμος Κιλελέρ καταβάλλουν καθημερινά προσπάθειες, ώστε να αποσαφηνιστεί το πλαίσιο των αποζημιώσεων τόσο για καταστήματα, όσο και για οχήματα (π.χ. αυτοκίνητα), σε περιπτώσεις ζημιών που οφείλονται σε φυσικά καταστροφικά φαινόμενα.

Οι πληγείσες οικογένειες των κατοικιών τις οποίες επισκέφθηκε η επιτροπή, μπορούν να παραλάβουν την αίτηση, σχετική υπεύθυνη δήλωση και το έγγραφο με τα δικαιολογητικά που είναι απαραίτητο να προσκομιστούν στη Διεύθυνση Πρόνοιας Δήμου Λαρισαίων, από τη Δημοτική Κοινότητα Νίκαιας την Τέταρτη 8 Οκτωβρίου και την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου κατά τις ώρες 12 – 2μ.μ.

Να σημειωθεί ότι η επιτροπή επισκέφθηκε όλες τις κατοικίες που αιτήθηκαν επιτόπια καταγραφή των ζημιών, ωστόσο τις επόμενες ημέρες θα επανέλθει για τις περιπτώσεις κατά τις οποίες οι ιδιοκτήτες των κατοικιών απουσίαζαν λόγω εργασίας ή άλλων ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2410921330, ώρες 12-2μ.μ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ