ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ “ΜΠΕΤΙΝΝΑ”

κλωστοϋφαντουργίαΗ διοίκηση του Συνδικάτου Κλωστουφαντουργών – Ιματισμού και Δέρματος Ν. Λάρισας, καταγγέλει την εργοδοσία της βιομηχανίας ΜΠΕΤΙΝΝΑ, η οποία, όπως υποστηρίζει, στην προσπάθειά της να βγάλει περισσότερα κέρδη, υποχρεώνει κάτω από τον φόβο της απόλυσης, όλες τις εργαζόμενες και εργαζόμενους να δουλεύουν κάθε Σάββατο, 2 ώρες υπερωρίες, τις οποίες μάλιστα τις πληρώνει με κουπόνια για ψώνια από Σούπερ Μάρκετ!

“Η μεγάλη εντατικοποίηση της δουλειάς έχει οδηγήσει πολλές εργαζόμενες – εργαζόμενους στα όρια της σωματικής και ψυχικής κατάρρευσης, που φοβούνται να αντιδράσουν γιατί όποιος αντιδράσει απολύεται.

Η Διοίκηση του Συνδικάτου, καλεί την Επιθεώρηση Εργασίας να παρέμβει άμεσα για να σταματήσει αυτή η άσχημη κατάσταση.

Επίσης καλεί όλες και όλους τους συναδέλφους να συσπειρωθούν στο συνδικάτο και να αντιδράσουν οργανωμένα, διεκδικώντας να σταματήσει η εντατικοποίηση της δουλειάς, 8ωρη δουλειά, ελεύθερο το Σαββατοκύριακο, αυξήσεις στους μισθούς με ΣΣΕ.

Να σκεφθούν πόσο δίκιο είχε το συνδικάτο, που τους καλούσε εδώ και καιρό, να μην σκύβουν το κεφάλι, ότι όσο κάνουν πίσω, όσο φοβούνται δεν πρόκειται να γλιτώσουν τα χειρότερα. Ήρθε η ώρα να αντιδράσουν μαζί με το σωματείο, διαφορετικά αυτή η άσχημη κατάσταση θα συνεχίζεται”, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ